Obožavatelje The Walking Dead univerzuma i serije Fargo očekuje uzbudljiv ponedeljak, kada će na AMC kanalu moći da gledaju premijeru nastavaka obe serije, iste večeri. Prva epizoda The Walking Dead: The Ones Who Live biće simultano prikazana sa američkom premijerom 26. februara u 03.00h (CET), na originalnom jeziku. Srpska titlovana verzija će biti emitovana 26. februara od 22:00h (CET). Fanovi serije Fargo takođe će imati povod za slavlje, jer se popularna serija vraća na velika vrata petom sezonom istog dana u 22.45h.

Povezana vest:  20 godina kasnije doživeo istu sudbinu, ponovo poražen u finalu Najslabije karike

Premijera The Walking Dead: The Ones Who Live obeležiće novo poglavlje u epskoj sagi o preživelima u svetu zombija. Serija ovog puta prati priču Rika i Mišona koji su uvučeni u novi svet izgrađen u ratu protiv živih mrtvaca… I na kraju, u rat protiv ostalih preživelih. Hoće li moći da pronađu sebe u uslovima kakve nikada ranije nisu sreli? Jesu li oni neprijatelji, ljubavnici, žrtve ili pobednici?

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Videsmo i venčanje u kući!

Paralelno, peta sezona serije Fargo nam donosi neizvesnost i napetost u priči smeštenoj u Minesoti i Severnoj Dakoti 2019. godine. Život Doroti Dot Lajon (Džuno Templ), tipične domaćice sa srednjeg zapada se naglo menja, izazivajući neočekivane događaje. Ulozi su visoki dok se suočava sa prošlošću koju je pokušala da ostavi iza sebe. Noah Hawley, Peabody i Emmy® nagrađivani tvorac, donosi nam još jednu uzbudljivu sezonu, obeleženu intrigantnim likovima i neizvesnim zapletima.

Povezana vest:  Treća sezona serije ISLEDNICA na DIVA kanalu od 4. marta - Korona virus kao tema