Natalie-La-Rose-2015-PROMO-3-universalmusic.rs

OBRATITE PAŽNJU NA NATALIE LA ROSE

Ako još uvek niste našli letnji hit po kojem ćete pamtiti ove vrele dane, imamo pravu stvar za vas! Natalie La Rose i njenu novu klupsku himnu „All Around the World“.

Nakon debi singla „Somebody“, sa kojim je razdrmala plesne podijume uz modernizovanu melodiju pesme „I Wanna Dance With Somebody“ Whitney Houston, Natali predstavlja novu stvar „All Around the World“ sa kojom je odabrana da bude MTV Push izvođačica za avgust.

Natalie je rođena u Holandiji gde je završila „Lucia Marthas“ akademiju na kojoj je sudirala pevanje i ples, a publici se prvi put prestavila 2009. kada je učestvovala holandskoj verziji serije „High School Musical“. Sa 20 godina se preselila u Los Anđeles kako bi ostvarila snove o muzičkoj i plesnoj karijeri. „Nisam osećala da napredujem u Holandiji i oduvek sam verovala da je Amerika pravo mesto za mene“. Rešena da uspe, znala je da mora da preuzme stvar u svoje ruke. Tako je 2011. prisustvovala ESPY Awards afterpartyju gde je videla Flo Ridu, hrabro mu je prišla, prestavila se i rekla mu da će jednog dana sarađivati. Zadivljen njenom harizmom i samouverenešću, Flo ju je pozvao da mu se pridruži u njegovom studiju narednog dana. U naredne dve godine Natalie je nastupala sa njim širom sveta, a na kraju joj je to i obezbedilo ugovor sa njegovom izdavačkom kućom „Republic Records“.

Povezana vest:  DUPLA MTV PREMIJERA: SEVDAHBABY “NAJBOLJA PESMA” I TBF – “MATER”

Kao svoje muzičke idole i uzore Natali navodi Beyoncé, Janet Jackson, Mariah Carey, Michaela Jacksona, Musiq Soulchilda, Steviea Wondera i Whitney Houston, pa zato ne čudi što u njenim pesmama preovladavaju R&B ritmovi iz ’80. i ’90. koji daju odličnu osnovu za opuštanje i prepuštanje plesnim pokretima.

„All Around the World“ je drugi singl koji će se pojaviti na debi albumu na kojem Natalie uveliko vredno radi. Na ovoj numeri joj se pridružio reper Fatty Wap, a produkciju potpisuje Max Martin koji je poznat po saradnjama sa Brithey Spears, Katy Perry, Taylor Swift, Justin Bieberom, Keshom, Shakirom, Pitbullom, Enroqueom i mnogim drugim zvezdama.

Povezana vest:  Upoznajte duet In Vivo

Natalie će provesti leto u praćenju Fifth Harmony na njihovoj turneji gde će uz Debby Ryan i Bea Miller nastupati kao predgrupa, a vi ćete je na MTV kanalu gledati kao Push izvođača u avgustu.