sonique foam fest

BELGRADE FOAM FEST 2015

Sonique sprema svetsku mega premijeru!

Penušava promocija! Svetski slavna britanska muzičarka Sonique nastupiće na predstojećem, sedmom po redu Belgrade Foam Fest Music festivalu koji se održava od 27-30. Avgusta ove godine na Adi Ciganliji. Vlasnica Brit muzičke nagrade poslednji album, pod nazivom „Sweet vibrations“ izdala je 2011. godine i od tada ništa novo nije snimala, sve do početka jula ove godine. Singl na kojem popularna Britanska pevačica trenutno radi biće premijerno predstavljen posetiocima ovogodišnjeg Foam Festa, i biće to jedna od retkih prilika da pesmu svetske mega zvezde prvi čuju upravo Beograđani.

Povezana vest:  Bilbord: Grupa Bon Džovi najplaćenija na turnejama

Na tri stejdža, od kojih će glavni biti instaliran u samom jezeru, nastupiće brojne svetske zvezde i najbolji di džejevi današnjice, a publika će u ražnim žanrovima muzike moći da uživa celih 72 sata bez prestanka.

Koliko je interesovanje za ovaj muzički festival govori i podatak da su već na hiljade kompleta karata prodate van granica Srbije, a očekuje se da će ovo biti jedan od najposećenijih događaja ove vrste u prestonici. 

Povezana vest:  Bliži se koncert Tonyja Cetinskog u beogradskoj Areni