amelpublika

Amel Ćurić oduševio 10.000 ljudi u Kaknju

U petak 7. avgusta, pobednik X Factor Adrije – Amel Ćurić, pred više od 10.000 posetilaca u Kaknju, održao je koncert za pamćenje. Koncert je otvorio pesmom „It’s my life“ koju je pevao i u finalu X Factora, nakon čega su usledili brojni domaći i strani hitovi, od roka do sevdaha. Za Amela, ovaj koncert je bio od posebnog značenja s obzirom da mu je upravo taj dan bio rođendan, a kako je sam rekao ovo je najbolji poklon koji je mogao da dobije. Publika je skandirala „Srećan rođendan Amele, želimo ti svi!“, a potom mu je uručena i rođendanska torta. Kraj dvosatnog koncerta bio je ujedno i zatvaranje manifestacije „Kakanjski dani“.
Šlag na sve Amelove dosadašnje uspehe biće 12. septembar kada će se u austrijskom Linzu na bini TipsArene pridružiti jednom od najvećih pevača bivše Jugoslavije – Zdravku Čoliću.
Legendarni Čola u TipsAreni koja može da primi više od 6000 posetilaca, nastupiće u sklopu turneje „Vatra i barut“. Upravo je Čolina „Pjesmo moja“, proslavila Amela na X Factoru a za to izvođenje je dobio izvrsne komentare i žirija i publike.
Nakon Exita i rasprodatih koncerata u Osijeku, Goraždu, Dobo – Istoku i Kaknju, Amela čekaju sledeći nastupi:
21.8. – Coca Cola Pop Up Store (ispred Doma Armije) – Sarajevo
11.9. – Opatija
12.9. – Linz (gost na koncertu Zdravka Čolića)

Povezana vest:  Nišville aprila u Briselu

Izvor: kakanj-x.com