skroz_1MTV Express će ove srede ugostiti grupu SKROZ

 

U sredu, 2. juna, sa početkom u 20h u okviru emisije MTV Express regionalnoj publici će se predstaviti sarajevska grupa Skroz.

Grupa Skroz je nastala pre četrnaest godina, a nakon nekoliko izmena u sastavu, u poslednjih godinu dana bend čine Adnan Šaran (vokal), Nedžad Mulaomerović – Necko (bubanj), Mirza Suljagić (bas) i Sloven Anzulovic – Slo (gitara).

Povezana vest:  EXIT prvim festivalom započeo seriju od najmanje osam velikih događaja u 2022. godini!

Grupa Skroz  je u Sarajevu 1996 godine, ali u tom trenutku bend nije imao ime. Skroz, kao ime grupe, pojavljuje se krajem 1997. godine, te je pod tim imenom usledilo i prvo pojavljivanje u etru u decembru iste godine. Danas iza sebe imaju tri albuma, regionalne hitove i bogat koncertni staž. Skroz je nedavno završio svoj treći album „Regija“, a istoimeni singl  premijerno je prikazan u februaru ove godine kao MTV Premijera. Na albumu „Regija“ se nalazi 14 pesama, za koje je muziku i tekst radio frontmen benda Adnan Šaran, dok aranžmane potpisuje grupa Skroz.

Povezana vest:  Na EXIT dolazi legendarni George Clinton uz Parliament-Funkadelic

Pogledajte šta su članovi benda Skroz odlučili da izvedu za publiku regionalnog MTV-ja u MTV Expressu koji će biti emitovan u sredu, 02.06.2010. u 20:00.

MTV Express je na programu regionalnog MTV–ja svake druge srede u 20:00, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu.