LOTD 06

Lord of the Dance 12. oktobra u Beogradu

Muzičko scenski spektakl LORD OF THE DANCE sa novom spektakularnom predstavom „Opasne igre“ održati 12. oktobra u Sava Centru. Karte za ovaj jedinstven događaj i potpuno novu senzacionalnu predstavu puštene su u prodaju i mogu da se kupe na blagajnama Sava Centra i prodajnim mestima Eventima. Cene karata se kreću u rasponu od 2200 do 3500 dinara.

Genije Majkl Fletli se vraća posle 20 godina otkako je uveo irski ples na svetsku scenu. Lord of the Dance „Opasne igre“ hrabro se udaljava od originalne postavke. On predstavlja napredak plesne forme i umetnosti u jednom intenzivnom spektaklu s 20 godina iskustva.

Povezana vest:  Objavljena imena DJ-eva koji nastupaju na spektaklu Sensation u Srbiji!

Majkl Fletli je obuhvatio očaravajuće nove plesove, vrhunsku vizuelnu tehnologiju, osvetljenje, novi zvuk, predivne kostime i potpuno novu muziku u ovu uzbudljivu produkciju koja će opčiniti publiku.

Likovi su evoluirali u uzbudljive nove persone. Mali Duh, svojom gimnastičkom izvrsnošću uvlači publiku u priču dok Don Dorka postaje mnogo moćniji i okrutniji nego ranije. Može li Gospodar i dalje da pobedi u bici?

Povezana vest:  Stigao je spot za drugi singl Marije Žeželj - "Louder Than A Drum"

U predstavi se pojavljuje i pop zvezda Nejdin Kojl (Girls Aloud) kao senzualna boginja Erin, koja peva originalne pesme kompozitora Gera Fahija.

U dirljivoj prvoj video sceni, Majkl Fletli će odvesti publiku na putovanje od njegovog početka do sad, kad predaje svoj talenat i harizmu genijalnom novom Gospodaru i ekipi. Ova dramatična nova verzija originalnog Gospodara plesa dostiže vrhunac u napetom duelu između novog Gospodara i njegovog ljutog protivnika Dona Dorke. Kao i uvek, šou se završava svetski poznatim bisom koji će držati publiku na nogama.

Povezana vest:  SAVREMENI MAESTRO SEVDAHA DAMIR IMAMOVIĆ NA NAJVEĆEM WORLD MUSIC FESTIVALU

Dobro protiv zla u 21. veku dobija potpuno novo značenje.