Here Comes Kanye Credit MTV

NAJVIŠE PRIZNANJE ZA KANYE WESTA NA MTV VMA DODELI NAGRADA

Kanye West biće nagrađen najvišim priznanjem na predstojećoj 2015 MTV Video Music Awards dodeli – priznanjem „Michael Jackson Video Vanguard Award“.
On će ovu nagradu dobiti zahvaljujući inovativnim spotovima, kontinuiranom uticaju na muziku, umetnost, modu i kulturu, kao i legendarnim nastupima na VMA dodelama.
Priznanje će mu biti uručeno tokom MTV Video Music Awards 2015, a prenos uživo možete da pratite na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00.
Tokom svoje karijere, Kanye je miksovao muzičku i vizualnu umetnost uz moćne efekte. Od svoje trilogije „Jesus Walks“ do sjajne animacije za „Heartless“ i „Bound 2″, on je pomerao granice i uvek donosio nešto novo u svakom spotu. Takođe je poznat i kao neko koje je imao vizualno zapanjujuće nastupe na MTV VMA dodelama, uključujući i onaj iz 2013. godine. „Blood on the Leaves“, „Otis“ sa Jay Z-jem i inovativni „Runaway“, potom auto-tune debi „Love Lockdown“, kao i uticajni „Stronger“ sa Daft Punk i „Good Life“ sa T-Painom, samo su neki od singlova kojima se ovaj svestrani umetnik proslavio. Ne zaboravimo i „Gold Digger“ sa Jamie Foxxom, kao i VMA debi „Jesus Walks/All Falls Down/Through The Wire“ sa Chakaom Khan iz davne 2004. godine.
Ovom nagradom Kanye West se pridružuje prestižnoj listi prethodnih dobitnika Vanguard nagrade među kojima su i Michael Jackson, Madonna, Peter Gabriel, Guns N’ Roses, Beastie Boys, Britney Spears, Justin Timberlake i Beyonce.
Kao što je ranije najavljeno, voditeljka ovogodišnje dodele MTV VMA je Miley Cyrus. Kanadska zvezda u usponu, The Weeknd je potvrdio da će na dodeli imati debi na televiziji i izvesti hit singl „Can’t Feel My Face“, Nick Jonas će zagrejati atmosferu uz novu pesmu „Levels“, a indie bend Walk The Moon će nastupiti sa nominovanim hitom „Shut Up and Dance.“
Legendarni Moonman, ststua koja će otići u ruke pobednicima te večeri, ove godine će imati drugačiji izgled zahvaljujući proslavljenom modnom dizajneru Jeremyju Scottu.
2015 „MTV Video Music Awards“ prenosiće se uživo u preko 160 zemalja širom sveta u više od pola milijarde domaćinstava. Verni MTV fanovi će u našem region moći da prate direktni prenos dodele u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00 kada počinje Red Carpet show, koji će ove godine voditi modna ikona Kelly Osbourne. Od 03:00 na MTV VMA pozornicu, u ulozi domaćice dodele, popeće se Miley Cyrus i šou može da počne!

Povezana vest:  Pekinška patka svira sa Štenadima i Kravama!

2015 MTV Video Music Awards – uživo na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka. 30/31.8. od 02:00