vma greenandpinkbanner

NOĆAS SE ODRŽAVA „2015 MTV VIDEO MUSIC AWARDS“

Direktan prenos dodele emitovaće se na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka sa početkom od 02:00 kada počinje crveni tepih, a sama ceremonija kreće od 03:00.

Sve je spremno za 2015 MTV Video Music Awards, najluđu dodelu muzičkih nagrada. U ulozi voditeljke naći će se Miley Cyrus, a nastupe će imati Nicki Minaj, Justin Bieber, Pharrell Williams, Demi Lovato, Macklemore i Ryan Lewis, The Weeknd, Tori Kelly, A$AP Rocky i Twenty One Pilots, dok će Taylor Swift imati svetsku premijeru novog spota za pesmu „Wildest Dreams“.

Povezana vest:  Partibrejkers prvi na Bir festu

Direktan prenos dodele emitovaće se na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka sa početkom od 02:00 kada počinje crveni tepih, a sama ceremonija kreće od 03:00.

Prezenteri nagrada na 2015 MTV VMA biće Britney Spears, Rebel Wilson, Ice Cube, Presenter O’Shea Jackson Jr, Emily Ratajowski, John Legend, Jussie Smollett, Kylie Jenner, Miguel, NE-YO, Rita Ora, Serayah i oni će pobednicima uručiti legendarne Moonman statue.

Najviše šansi da sa nagradama odu kući imaju Taylor Swift, Ed Sheeran i Beyonce. Taylor ubedljivo vodi sa čak devet nominacija, za njom slede Beyonce, Ed Sheeran i Mark Ronson koji će se takmičiti u pet kategorija, a za petama im je Kendrick Lamar koji može kući da odnese četiri nagrade.

Povezana vest:  Obožavatelji Lejdi Gage provalili u njenu garažu

Kanye West biće nagrađen „Michael Jackson Video Vanguard Award“ priznanjem koje će mu biti uručeno zahvaljujući inovativnim spotovima, kontinuiranom uticaju na muziku, umetnost, modu i kulturu, kao i legendarnim nastupima na VMA dodelama.
Ono što je sigurno je da će na bini i u publici noćas biti toliko sjajnih izvođača i mega zvezda tako da samo jedno gledanje MTV VMA dodele nikako neće biti dovoljno. Upravo zato će na MTV kanalu biti dovoljno repriza u toku nedelje kako biste uspeli da uhvatite svaki detalj, jer kao što znate, pikanterije sa MTV dodele će biti glavna tema još dugo…

Povezana vest:  Boban i Marko Marković, Ferus Mustafov i Kal na manifestaciji „Stari dani“ u Vranju

Direktan prenos uživo počinje noćas u 02:00, a reprize su u sledećim terminima:
Utorak, 1/9 @ 22:40
Sreda, 2/9 @ 08:00 i 15:20