JustinBieber Photo01 2015 UniversalMusic

Super-zvezda Justin Bieber predstavio novi singl!

Nakon 30-dnevne promo kampanje na društvenim mrežama, u sklopu koje su brojna poznata imena najavljivala Justinov novi singl, u petak, 28. avgusta „What Do You Mean?“ je konačno predstavljen fanovima širom sveta! Ubrzo po objavi, singl je skočio na #1 digitalnih muzičkih lista, što uključuje i #1 na iTunes listi u više od 80 zemalja.
Predstavljanje novog singla je bilo povezano i sa sinoćnjom dodelom MTV VMA 2015 nagrada, u sklopu čega je Justin izveo pesmu prvi put uživo, nakon čega je objavio i spot.
-Pisanje, snimanje i predstavljanje ove pesme je bilo izuzetno putovanje“, otkriva Justin. „Drago mi je što su ljudi aktivno učestvovali u čitavom procesu i nadam se da će ovu pesmu da vole onoliko koliko i ja. Ovo je moj prvi korak u ovom putovanju. Album ima posebno značenje za mene, uložio sam svoje srce i dušu i ne mogu da čekam da ga predstavim fanovima.
„What Do You Mean?“ najavljuje Justinov novi, četvrti po redu studijski album. Za sada još uvek nije otkriveno mnogo detalja, osim da ga možemo očekivati 13. novembra, pod RBMG/Def Jam Recordings/Universal Music etiketama.

Povezana vest:  POGLEDAJTE NOVI SPOT BALKAN EKSPRES BENDA

PHOTO: Universal Music Serbia