spot Decenije 01- Foto DK Team

Ceo region voli „Decenije“

Daniel Kajmakoski ovih dana uživa u uspehu novog singla „Decenije“, a brojni pozitivni komentari iz celog regiona daju mu najbolji podsticaj za nove projekte. Prvo mesto na MTV top listi „Domaćica“ najbolje govori o tome koliko je publika zavolela ovu pesmu.
-Hvala svima koji su glasali da ove nedelje prvo mesto bude moje! Drago mi je da se pesma „Decenije“ dopala ljudima iz celog regiona, koji su uz mene od kako sam se pojavio na ovoj sceni. Dobar je osećaj kada publika voli ono što radite, a najlepše je kada kažu da im vaša muzika ulepšava život. To je moja misija i obećavam vam još novih pesama, vrlo brzo.- poručuje Daniel.
Nakon što je ovog leta iznenadio fanove novim singlom u dve verzije – „10 leta“ i „Decenije“, ovogodišnji predstavnik Makedonije na Evroviziji vredno radi na prvom albumu. Još jedna pesma ugledaće svetlost dana ove jeseni, dok je kraj godine rezervisan za promociju celokupnog CD-a i koncerte širom bivše Jugoslavije.
Ovde možete glasati da Daniel Kajmakoski ostane na prvom mestu MTV top liste „Domaćica“ – http://www.mtv.rs/top-liste/domacica

Povezana vest:  DJ legenda Clamaran nastupa na otvaranju 14. sezone kluba Freestyler

PHOTO: DK Team