RNDM 02 foto Dusko Lukovic 02TINEJDŽ NADE SRPSKE MUZIČKE SCENE – BEND RNDM I „KAD SVANE DAN“

Lampshade je objavio drugi u nizu singlova svojih najmlađih ekskluzivaca – pop punk benda RND, pesmu „Kad svane dan“.
RNDM čine Konstantin (18), Bojan (18), Nebojša (20) i Stefan (16) koji su se okupili oko ideje da sviraju pop punk i da prave pesme koje su namenjene njihovim vršnjacima.

Bend je debitovao spotom za pesmu „Opcije“ i time najavio prvi zvanični materijal a sada su izbacili singl „Kad svane dan“. U pitanju je brza, ljubavna pop punk numera, koja je snimana proteklih meseci u Wild Cat studiju u Kragujevcu. Artwork prvog izdanja radio je Željko Manojlović, a pesmu prati i animacija omota, koju je „oživeo“ talentovani Nikola Dragojević.

Povezana vest:  Lejdi Gagi nagrada Ikona stila


RNDM – Kad svane dan http://www.deezer.com/album/11148448

U proteklih godinu dana, od kako je oformljen, RNDM je svojom eksplozivnošću i energičnim nastupima, uprkos godinama skrenuo pažnju na sebe i svirao u velikom broju gradova na festivalima i u klubovima, prikupljajući mlađe fanove širom Srbije.

Kao i svaki mladi bend, na prvim probama svirali su pesme koje vole da slušaju, ali su se brzo stvorile „Opcije“, prva pesma koju su izveli u dvorištu Gimnazije u Čačku i pokupili simpatije svojih vršnjaka. Svega godinu dana rada, a iza njih je desetak gradova, festivala, nastup na nacionalnoj televiziji i dr. RNDM je tako stekao svoju prvu bazu fanova.

Povezana vest:  Eva Braun spremaju iznenađenje za svoj tradicionalni beogradski koncert 14. februara

Iako im je pop punk zajednička tačka, svi članovi slušaju dobru muziku, nevezano za žanr. Baš po toj osnovi, omiljeni bend RNDM-a je Gorillaz.

Prvi spot za pesmu „Opcije“ naišao je na odličan prijem kod publike a možete ga pogledati OVDE!