Indexi i prijatelji plakat

Spektakl Index i prijatelji 30. Septembra u Sava centru

Koncertni spektakl „Indexi i prijatelji – Da sam ja netko“, ponovno se vraća na pozornicu beogradskog Sava centra  30. septembra , a 1.oktobra stiže i u Novi Sad, u Srpsko narodno pozorište.

Inicijator projekta i producent koncerata , Tomislav Kašljević, ponovno okuplja muzičare, nekadašnje članove Indexa, nastavljajući koncertnu tradiciju koja traje i obnavlja se iz godine u godinu još od 2007, uz uvek rasprodane dvorane i bezvremenske pesme Indexa koje obožavaju sve generacije publike.

Povezana vest:  Adel: Ako sretnem oca pljunću ga

„O grupi Indexi mogu reći sve samo najpozitivnije. Oni su prvi počeli eksperimentisati sa muzikom, muzikom koja spaja nespojivo. Njihov poseban muzički izražaj, niko nikada neće nadmašiti. Svojom jedinstvenošću ostavili su neizbrisivi trag na regionalnog muzičkoj sceni. Polaskan sam i oduševljen pozivom organizatora i hvala vam što ste mi omogućili biti deo ovakve priče i ove turneje. Velika mi je čast učestvovati u ovom projektu. Svakako želim dati  svoj doprinos i barem na kratko osetiti kako je biti deo „Indexa“.“ izjavio je oduševljeniAmel Ćurić, poslednji pobednik  X faktora.

Povezana vest:  MaraQYa i MTV vam poklanjaju maksi singl "Samo jedan osmeh tvoj" kao besplatan download

„Indexi su pisali muzičku istoriju naših prostora. To je takav bend koji se i dalje voli. Vole ga I  oni  koji su odrastali uz njihove pesme, ali i  današnji tinejdžeri, što najbolje pokazuju ovi tradicionalni koncerti Indexima u čast koji su uvek rasprodani. Divio sam se Davorinu , a najbliži sam sa Fadilom Redžićem za koga smartam da je i danas najbolji basista…Čast mi je što sam deo ovih nezaboravih koncerata. “ izjavio je Željko Bebek

Povezana vest:  Dvojnica Anahi upoznala bivšu članicu

Mnogobrojni pevači s naših prostora – Dado Topić, Željko Bebek, Massimo, Hari Mata Hari, Goran Karan, Aleksandra Kovač, Boris Novković, Seid Memić Vajta, Jelena Tomašević, Amel Ćurić vas čekaju da im se pridružite na ovom nostalgičnom i emotivnom muzičkom putovanju.