amyEjmi Vajnhaus nikada nije želela da bude poznata

U dokumentarnoj emisiji koja je emitovana na BBC radiju, prijatelji pokojne Ejmi Vajnhaus otvoreno su pričali o pevačicinom životu.

Prijatelji su problematičnu pevačicu, koja je preminula pre sedam dana pod još nerazjašnjenim okolnostima, opisali kao veoma velikodušnu osobu, koja nije želela da bude slavna.

Povezana vest:  Kampovi Exit Avanture na najlepšoj plaži na Dunavu i na najboljoj plaži Evrope!

-Uvek je u svojoj kući ljubazno dočekivala goste, a često je pozivala i svoje fanove. Bila je nesebična. Nije joj bilo stalo do novca ili bilo čega materijalnog – rekao je bivši stilista Aleks Folden.

Da je imala šansu promenila bi svoj način život. Volela je mačke i decu, a sve što je želela je da osnuje porodicu i otvori školu pevanja. Preskupo je platila cenu slave, ističu Ejmini prijatelji.

Povezana vest:  Van Halen - veliki comeback ! Novi album već u februaru!

Njen bliski prijatelj Luk Mils kazao je da je bila veoma brižna i da je, tokom godina, podelila veliki broj poklona i novca.

-Ona zapravo nikada nije bila zainteresovana za svet slavnih. Više je želela da bude domaćica, da peva u barovima i ima decu. Pozvala bi vas u svoj dom i napravila šoljicu čaja. To je Ejmi kakvu smo poznavali! – kazao je Zalon Tompson, njen prateći pevač.

Povezana vest:  Adel zbog upale grla otkazala turneju po SAD