Zabranjeno pušenje oduševilo Zagreb, večeras pevaju u Beogradu

01_pusenje06Zabranjeno pušenje je sinoć sviralo u zagrebačkom klubu Tvornica ispunjenom do poslednjeg mesta, a večeras (21:00) svoju mini turneju povodom izlaska novog albuma „Muzej revolucije“ završavaju u Domu omladine Beograda. Frontmen Sejo Sekson najavljuju svirku nekoliko pesama sa regionalno izuzetno hvaljenog „Muzeja revolucije“ i pregršt najvećih hitova iz svoje izuzetno bogate pesmarice.
-Biće tri-četiri pjesme sa ‘Muzeja revolucije’. One su kao onaj Lekić što je uš’o protiv Koreje, da i on trči deset minuta da se pokaže. Nove pjesme treba tako da uđu u ligu pjesama koje radimo već 25 godina, da se vidi da li imaju svoje mjesto – najavljuje Sekson.
Posle Minhena, Ljubljane i Zagreba, „Muzej revolucije“ imaće priliku da 12. decembra vide i čuju i Beograđani!
Za one koji to još uvek ne znaju „Muzej revolucije“ je izašao na samu godišnjicu Oktobarske revolucije u regionu u impresivnom prvom tiražu od 45.700 primeraka, a CD je u Srbiji objavio Long Play kao specijalan poklon fanovima uz kupljenu ulaznicu za koncert u Domu omladine.
Na blagajni Doma omladine možete postati vlasnik CD-a „Muzej revolucije“ sa ulaznicom za koncert za skromnih 1.000 dinara!
Album je najavio spot za regionalni hit „Modni guru“, a uz 11 pesama tu je kao bonus „Nije to (Čuva Bog Želju svog)“, himna Seji omiljenog fudbalskog kluba Željezničar iz Sarajeva.

Povezana vest:  ERIC PRYDZ PREDVODI NOVA IMENA NA DANCE ARENI