Dubioza impuls

DUBIOZA KOLEKTIV ZA IMPULS: „POZNATI SMO JER MEDIJI NEMAJU KAKO DA POPUNE PROSTOR“

Malo koji bend može da se pohvali turnejom u okviru koje je obišao više od 100 svetskih destinacija, poklonio se na binama nekih od najvećih svetskih festivala i napunio dvorane u evropskim metropolama poput Berlina, Amsterdama, Madrida, Barselone i Beča… Mnogi ne mogu, ali Dubioza kolektiv može!
Jedna od stanica na svetskoj turneji bosanskohercegovačkog benda bila je i plaža Jaz u Crnoj Gori i Sea Dance festival gde su rasplesali na hiljade fanova. Priliku da se sastane sa njima iskoristila je ekipa emisije Impuls i ove srede u 21:00 na MTV kanalu vam donosi intervju sa momcima iz Dubioze!

Povezana vest:  MTV pokreće novi sajt koji spaja muzičare i fanove

U njima svojstvenom stilu Brano i Vedran su objasnili zašto (ni)su poznati, kolika je njihova zasluga u tome, a koliko su mediji doprineli njihovoj popularnosti. Otkrili su i zašto su im trenutno Skype, Viber i dobra internet veza najbitniji elementi u privatnom životu, a takođe ćete saznati i njihov plan do kada će se baviti muzikom i koliko povratničkih turneja planiraju. Iako poznati po britkim, duhovitim i društveno angažovanim tekstovima, Dubioza je, po njihovim rečima, vlasnik jednog ultimativnog ljubavnog hita, a o kojoj se tačno pesmi radi saznaćete u novom izdanju Impulsa!
Pored intervjua vas još očekuje mini koncert Dubioze kolektiva iz emisije MTV Express i pregledi dešavanja u svetu filma, šou biza i muzike u regionu.

Povezana vest:  Skromni zahtevi grupe "Vaya Con Dios"

IMPULS
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30