zemljagruvaDOČEK NOVE 2014.
Silicone Soul, Zemlja Gruva, Lollobridgida, Vladimir Aćić, X- Coast, Fakir, Lea Dobričić i mnogi drugi u Novom Sadu za doček Nove godine

Velika novogodišnja žurka održaće se 31. decembra u centru Novog Sada, u Studiju M, na jednoj od najatraktivnijih, a najmanje iskorišćenih koncertnih lokacija, na samo dva minuta peške od Miletića, na sekund od Dunavskog parka, sa pogledom na novogodišnji vatromet. Dva nivoa, lajv i elektronska bina i 16 izvođača zbog kojih bi u svakom momentu modifikovao svoj kalendar i sve planove bacio u vodu. Dobro zvuči?
Zvezde večeri će svakako biti zvezde izdavačke kuće Soma, produkcijski i DJ dvojac iz Glazgova, Silicone Soul, dokazani gospodari andergraund haus i tehno scene. Na elektronskoj Heineken bini pridružiće im se techno megamaster, Vladimir Aćić, trenutno najtraženija techno i minimal performerka s ovih prostora i rezident klubova na Ibici, Lea Dobričić, ali i tata deep house estetike i član legendarnog sastava Noise Destruction, Fakir. Na elektronskoj Heineken bini namenjenoj posvećenim klaberima nastupiće i heroji domaće klupske scene, Klaus, Doo, Dee Face, Damir Zekiri i Otto Von Disko.
Atraktivni prostor Studija M će na još jednom nivou, lajv Amstel bini, ugostiti densflor atrakcije beogradski sastav Zemlju gruva i zagrebačku Lollobridgidu, čija frontmenka Ida pravac sa novogodišnje žurke ide na trudničko bolovanje, te se ovo ne sme propustiti! Zagrevanje za ovu pop eksploziju napraviće Flip, Rasheed, Yeah Left, Banda Panda i X-Coast, novi projekat Cell D-ja aka Roy Fokkera.
Ekipa sa Trga neće znati šta ih je zadesilo kada 31. decembra ka Studiju M krene da navire armija rejvera spremnih za najvažniji novogodišnji muzički događaj u Novom Sadu. U samom srcu grada, u jednom od najopremljenijih i najprofesionalnijih muzičkih objekata na prostoru bivše SFRJ, Studiju M, koji se nalazi na adresi Ignjata Pavlasa 3, pored teniskih terena, sprema se novogodišnji provod koji smo dugo priželjkivali. Samo za to veče Studio M postaće stakleni paviljon dobre muzike!
Vrlo ograničen broj promo ulaznica naći će se u prodaji već 2. decembra po ceni od 590 din na Gigstix prodajnim mestima, kao i online, na sajtu www.gigstix.com. Pretprodajna cena ulaznica iznosiće 990 din, dok će cena ulaznica na dan događaja, ukoliko ih 31. decembra još uvek bude bilo u prodaji, biti 1490 din. Kapacitet žurke je samo 1000 ljudi.
Cene pića na dočeku neće se razlikovati od cena pića na ostalim događajima u Happynovisad organizaciji.
Glamurozan autfit obavezan, nasmejani ljudi dobrodošli! Pridružite se!

Povezana vest:  Avril Lavigne izgleda sjajno, možda je otkrila eliksir mladosti