Steven GerrardDžerard: Ne žalim što sam odbio Mančester i Čelsi

Fudbaler Liverpula Stiven Džerard rekao je danas da ne žali zbog odluke da odbije ponude Mančester junajteda i Čelsija jer je ostao u klubu kojeg voli.
Džerard je kazao i da je nekadašnji trener Junajteda Aleks Ferguson dva puta pokušao da ga dovede u klub s Old Traforda, iako je u nedavno objavljnoj biografiji napisao da kapiten engleske reprezentacije nije vrhunski igrač.
-Ja sam veliki fan Aleksa Fergusona i ono što je on uradio u svojoj karijeri je fantastično. To je i razlog zbog koga je prodao toliko primeraka knjige u prvoj nedelji… Bio sam potišten kada sam pročitao da je napisao da nisam vrhunski igrač. Ali, svako ima prava da svoje mišljenje – kazao je Džerard za britanske medije.
Prvu ponudu za prelazak u Mančester, kako je rekao Džerard, dobio je kada je imao samo 13 godina i da mu je tada ponuđen sedmogodišnji ugovor.
-Ponovo je pokušao da me dovede početkom sezone 2002/2003, ali sam odbio – kazao je kapiten Liverpula.
On je dodao i da je u leto 2005. godine umalo prešao u Čelsi, ali i da mu je drago što je odlučio da ostane na Enfildu.
-Čelsi je pokušao da me dovede u dva navrata, 2005. i 2006. godine… Iskreno, priznajem od sveg srca, to je bila najbolja odluka koju sam doneo, da ostanem u klubu kojeg volim – rekao je Džerard.

Povezana vest:  Junajted ponovo bez pobede, remi sa Barnlijem