Letu_stukeLetu štuke gosti MTV TakeOver-a

 

 

U petak, 4. juna sa početkom u 20:30h u okviru emisije MTV TakeOver regionalnoj publici će se predstaviti sarajevska grupa Letu štuke.

Ova grupa nastala je 2004. godine. Jezgro benda čine Dino Šaran (vokal, gitara) i Đani Pervan (bubnjevi, udaraljke), a svoj prvi album pod nazivom Letu štuke snimili su 2005. Album je pratio singl i video za pesmu Minimalizam.

U 2006. godini delimično se menja postava benda. Objavljen je i video za pesmu Sunce (feat. Rundek Cargo Orkestar), a bend počinje sa koncertnim aktivnostima širom BiH i Hrvatske, a postaju poznati i u regionu. Album Letu štuke nailazi na odličan prijem kod publike i kod kritike. 
2007. godina počinje koncertno za bend, a nastavlja se snimanjem drugog albuma. Štukeodlaze u Holandiju i snimaju nove pesme u studiju Sing Sing. Krajem iste godine objavljuju video za pesmu Pero Papacoder i nastavljaju sa koncertima. 
U proleće 2008, na radio stanicama se pojavljuje najavni singl Tesla, za novi album Proteini i ugljikohidrati.

Povezana vest:  Ariana Grande i Kid Cudi u numeri iz filma „Don’t Look Up“

Pogledajte koje spotove je bend Letu štuke odabrao za publiku regionalnog MTV-ja u MTV TakeOver-u koji će biti emitovan u petak, 4. juna 2010. u 20:30.