invisibles

Nova sezona live nastupa u Muzičkoj kući Metropolis

Muzička kuća Metropolis vas sa velikim zadovoljstvom poziva da prisustvujete otvaranju nove sezone live nastupa.
Novembra meseca prošle godine kreirana je prostor u kome ljubitelji muzike pronalaze svoje omiljene domaće i strane naslove raznovrsnih žanrova.
Ujedno, Muzička kuća Metropo je ponudila zahtevnoj beogradskoj javnosti, ali i turistima iz različitih delova sveta prijatno mesto za pauzu, susret sa prijateljima ili večernji izlazak.
Sa željom da ponudi i sadržaj više, Muzička kuća Metropolis pokrenula je program live nastupa. U prethodnom periodu ugostili smo izvođače različitih muzičkih profila od klasike i jazza, preko world muzike, latino ritmova do akustičnih pop i rok pravaca.
Nova sezona live nastupa u prostoru Muzičke kuće Metropolis nezvanično počinje narednog četvrtka nastupom Flamenco projekta.
Flamenco project postoji od 1987. godine, kada su nastupali pod imenom Los Gitanos Duende. Danas nastupaju u sastavu: flamenko gitarista Dragan Nikolić, vokali Senka Rajšić i Ilija Madžarević te gitarista i basista Cvijetin Trifković.
Izvode autorsku muziku ali i muziku savremenih flamenco izvođača Gipsy Kings-a, Ketame, Estrelle Morento,itd. Flamenco project vas očekuju 8.oktobra (četvrtak) od 21:30 časova.
U petak (9.oktobra), gostuju nam The Invisibles, dobro poznati akustični duo. Oni izvode kultne standarde engleskog, italijanskog, španskog, francuskog i portugalskog govornog područja u kombinaciji akustične gitare i jednog od najkvalitetnijih i najinteresantnijih vokala na domaćoj klupskoj sceni.
10.oktobar (subota) rezervisan je za Consort Flauta, „Jakov Srejović“, na čelu sa profesorom Ljubomirom Dimitrijevićem. Njihov repertoar čine sva dela napisana za dve, tri, četiri i više flauta od XVIII veka do danas.
Svi nastupi počinju u 21:30h.

Povezana vest:  Srbija dobila svoju prvu muzičku striming platformu – YOUBOX

Rezervacije možete potvrditi putem telefona: (063) 237 020.