NuxeHands 2015-10-02

Hranom bogova do baršunaste kože ruku

Jesen je zakucala na vrata i neumitno ušla u naše živote. Dok koračamo stazama obasutim zlatno – žutim lišćem, možemo upoznati osobu sa kojom ćemo poželeti da podelimo ostatak života. Obučeni u topliju garderobu, zavodljivim pogledom i stiskom ruke ostavljamo prvi, ali i najbitniji utisak. Nežna i graciozna koža ruku svakako će biti najlepši pečat novog prijateljstva.
Pored novih druženja, svojim dolaskom jesen nam je donela i potrebu za dodatnom negom.
S obzirom da više ne nosimo laganu letnju garderobu, te da su naši delovi tela manje izloženi spoljašnjim uticajima, koža ruku je i dalje deo tela koji je potrebno dodatno negovati.
Hladni jesenji dani uz manjak vlage u vazduhu idealni su za narušavanje kvaliteta kožne barijere.
Usled smanjene količine lipida, koji pored vode i ulja čine kožu, iritansi lakše prodiru, te shodno tome koža gubi vlagu, postaje suva, ispucala i sklona perutanju. Koliko je kožna barijera jaka, toliko je i sama koža spremna odupreti se hladnoći, suvom vazduhu koji je sve pristutniji s obzirom da nam dolazi sezona grejanja.

Povezana vest:  Navijačice pokazale kako se postiže savršena forma za leto

ReveDeMiel HandAndNailCream honey

Lepota ruku iz srca košnice

Već punih 20 godina je prošlo od kada se legendarna NUXE Rêve de Miel® linija (franc. San o medu) našla na pijedestalu koji joj i pripada. NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte je istinski užitak za ruke namenjen suvoj i osetljivoj koži, koji se svojim nežnim medeno – slatkastim mirisom izdvojio i postao neizostavan deo svakodnevne nege žena širom sveta. Jedan od glavnih sastojaka je bagremov med, nekada hrana bogova, a danas privilegija kojom se naša koža može hraniti.
Bogata NUXE Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte sadrži obilje vitamina E, čuvenog vitamina mladosti, te najpoznatijeg antioksidansa koji usporava prevremeno starenje kože, kao i ostale najslađe prirodne sastojke koji deluju na hidrataciju, hranjenje, obnovu i zaštitu kože ruku tokom cele godine.
Hidratantni i obnavljajući med bagrema koji garantuje dugotrajnu hidrataciju, hranljiva biljna ulja suncokreta, avokada, kokosa, argana, slatkog badema i nevena, kao i nezamenjivi shea buter koji štiti kožu od iritacija i omogućava joj trenutnu mekoću.

Povezana vest:  Obeležen Nacionalni dan borbe protiv raka dojke

Cena: 725,00 rsd

Savet za još lepše ruke

Nakon nanošenja Nuxe kreme za ruke i nokte kružnim pokretima utrljati je u kožu, od nadlanice ka vrhovima prstiju. Na ovaj način krvotok će procirkulisati, a koža upiti kremu na pravi način za još bolje delovanje

NUXE proizvode potražite u apotekama.
www.nuxe.rs