Humanitarna aukcija u Londonu za decu u TirsovojManiera na humanitarnoj aukciji u Londonu – pomoć deci u Tiršovoj

 

 

U cilju prikupljanja sredstava za Univerzitetsku dečiju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, kompanija Tigar podržala je događaj koji je u  20. novembra u londonskom hotelu Kleridžis priredila humanitarna organizacija Lajflajn iz Velike Britanije, pod pokroviteljstvom Njihovih Kraljevskih Visočanstava Prestolonaslednika Aleksandra II i Princeze Katarine.

Pored Njihovih Kraljevskih Visočanstava, Princa Petra, Princa Filipa i Princa Aleksandra, članova organizacionog komiteta, zvanica iz sveta biznisa, humanitarnoj večeri priusustvovalo je i više od 200 mladih ljudi iz Londona, Grčke i Sjedinjenih Američkih Država koji su  ispoljili svoju humanost učestvovanjem u humanitarnoj aukciji i tomboli.

Povezana vest:  Kolašin Valleys – prvi planinski rizort na ski stazama u Crnoj Gori   

Humanitarna aukcija u Londonu za decu u Tirsovoj_1Maniera je predstavila 18 modela iz svoje kolekcije za jesen- zimu 2010/2011, a na humanitarnoj tomboli, među ekskluzivnim eksponatima je bio model Maniera – Royal Stewart Red, kao i čizme Pink Ribon, koje su dizajnirane u skladu sa kampanjom za borbu protiv raka dojke. Sav prihod od prodaje kolekcije Maniera je poklonjen Lajflajn fondaciji iz Velike Britanije, koja je prikupljena sredstva namenila rekonstrukciji Odeljenja za kardio-hirurgiju Univerzitetske dečije klinike u Tiršovoj ulici. Uz svaki kupljeni model Maniera kolekcije poklonjen je i par čizmica Pink Ribon.

Povezana vest:  H&M Move okupio Jane, Zlatana, JaQuela i Nadiu – svoje pokretače u novoj godini

Kompanija Tigar je prošle godine sa NJKV organizovala humanitarnu modnu reviju Umeće trajanja, na kojoj su promovisani i specijalno dizajnirani modeli u okviru kolekcije Maniera, sa simbolikom kampanje za borbu protiv raka dojke. Sav prihod od kupovine ovih modela namenjen je fondaciji NJKV u cilju prevencije ove opake bolesti.