ST GERMAIN album

Novi album St Germaina od danas u prodaji, početak svetske turneje 02. novembra u Beogradu

Dvadeset godina nakon albuma „Boulevard“, petnaest godina nakon višestruko platinastog albuma „Tourist“ koji broji preko 3 miliona prodatih primeraka širom sveta, i svetske turneje, St Germain je napokon pronašao put u studio.

Neosporno cenjen u svetu elektronske muzike poslednje dve decenije, pionir „French Toucha-a“ i tvorac inteligentnog, senzualnog i originalnog deep house-a, St Germain se uvek izdvajao.

Povezana vest:  ODLAŽE SE POČETAK BEER FESTA NA ČETVRTAK

Njegova sveobuhvatna umetnost počiva na suptilnoj mešavini mašine i instrumenata, autentičnog porekla i modernih uticaja. Muzika je kompleksna mešavina koja reflektuje njegovu ljubav prema bluzu, džezu, afro muzici sa hipnotičkim elektonskim lupovima i harmonično isprepletanim vokalnim semplovima.

Novi album predstavlja raznovrsno i izuzetno muzičko putovanje. Snimljen uz učešće afričkih muzičara, ovaj album uvodi tradicionalne instrumente iz Malija koji se mešaju sa električnim gitarama, klavirom, saksofonom i elektronskim lupovima. Ovo je tajna formula koju samo St Germain može da stvori.

Povezana vest:  PETAK U RITMU BRANKOWA

St Germain je ponovo tu, a to je tek početak!
Obezbedite na vreme NOVI album.
Narednih sedam dana po promotivnoj ceni!!!
Samo na www.guda.rs
VINIL PROMO CENA – 2200,00 DINARA
CD – PROMO CENA – 1499,00 DINARA
Povodom izlaska ovog izdanja 9. oktobra, od danas će na svim prodajnim mestima i sajtu mreže Eventim u prodaju biti pušten vrlo ograničen broj ulaznica za koncert 02. novembra u beogradskom Belexpocentru po promotivnoj ceni od 1190 dinara, sa čak 50% popusta u odnosu na krajnju cenu.

Povezana vest:  Prednovogodišnji koncertni spektakl Kolje i Grobovlasnika u Pančevu 24. decembra