srebrnakrilafoto

USKORO U PRODAJI NOVI ALBUM SREBRNIH KRILA

 

Uskoro će se u Jugotonu naći u prodaji novi album kultnog pop rok benda Srebrnih krila jednostavno nazvan „2012“. Nakon dva uspešna singla „Noćas sam nesretan“ i „Da li je to sve“, koje su uživo predstavili i na krcatim koncertima na zagrebačkom Bundeku i u Portorožu, novi album najavljuju singlom „Jesi li ikog’ voljela tako“. 
Bend je odlučio svim svojim fanovima i onima koji će to tek postati omogućiti besplatan download novog singla na web stranici: 
www.crorec.hr/srebrnakrila 
Na stranici možete delimično preslušati ceo album, pronaći biografiju benda i sve informacije o novom albumu, pogledati bogatu galeriju fotografija, kupiti album ili „realtone-ove“.

Povezana vest:  Drejk i Biber veliki dobitnici na Američkim muzičkim nagradama

Srebrna krila, jedan od najpopularnijih pop bendova osamdesetih u bivšoj Jugoslaviji, ali i na celom području Balkana, nakon duže pauze, okupio se na leto 2012. godine u sastavu Vlado Kalember, Dado Jelavić i Slavko Pintarić Pišta. U vremenu lakih nota, bend je odlučio s novim albumom, na kojem se nalazi 15 novih pesama, napraviti svojevrsni hommage osamdesetim godinama i kvalitetnijoj muzici koja se tada svirala.  Ovo nije još jedno okupljanje benda na temu nostalgije, već projekt izvrsnog pop rok benda koji može ponuditi starim fanovima, ali i mlađim generacijama, novi materijal koji nimalo ne zaostaje u kvalitetu s evergrinovima benda. 

Povezana vest:  Željko Vasić u Magacinu 16.marta

Album „2012“, s pop rok zvukom koji nikada na zastarijeva, karakterističnim Vladinim vokalom i kvalitetnim ljubavnim tekstovima koji su zaštitni znak benda, samo je nastavak jedne posebne i duge veze koju Srebrna krila imaju sa svojim fanovima.

Album „2012“ – popis pesama:

1. JESI LI IKOG’ VOLJELA TAKO
2. NOĆAS SAM NESRETAN 
3. SVA’KO IMA NEKOG (KOGA VIŠE NEMA) duet NUŠA DERENDA 
4. JA NE MOGU BEZ NAS DVOJE 
5. DAJ MI SAMO JEDAN DAN 
6. JA ŽIVIM SAMO ZA TEBE 
7. TVOJA MATI JE LEGLA DA SPAVA 
8. NEKOGA IZGUBIŠ (BAŠ KAD GA ZAVOLIŠ) 
9. PIŠI 
10. PONOĆ JE 
11. DA LI JE TO SVE
12. TI VIŠE NISI TI
13. PO TEBI ZNAM ŠTO JE ŽENA
14. PRIČAJ MI
15. JA SAM SAD U NAJBOLJIM GODINAMA

Povezana vest:  Pomama za koncert Tonyja Cetinskog u Nišu