ana bekuta 19 10 2015

Koncert Ane Bekute 19. oktobra

Ana Bekuta, jedna od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene, održace 19.oktobra od 20 časova u Sava Centru solistički koncert povodom 30 godina svoje uspešne karijere.
Prepoznatljiva po velikom broju hitova, odličnim vokalnim mogućnostima i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu, Ana Bekuta zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, dobrim pesmama i izvanrednom glasu već tri decenije važi za jednu od najuglednijih pevačica na našoj muzičkoj sceni. Zato ne čudi sto je dobitnica mnogobrojnih priznanja i od početka svoje karijere u samom vrhu srpske narodne muzike. Iza sebe ima bogatu karijeru sa 16 snimljenih albuma. Snimila je mnogobrojne hitove kao što su: „Ne živim sama“, „Kumina pesma“, „Ja nisam rođena da živim sama“, „Kriv si samo ti“, „Rano moja“, „Bekrija“, „Ostavljena ja“, „Đavole“, „Veseljak“, „Tugo moja crnooka“, „A ti me izneveri“. Pored starih i dobro poznatih hitova, veliki broj novih nalazi se na poslednjem albumu „Hvala, ljubavi“.
Održala je brojne koncerte u Sava centru: 2011, 2012, 2013. i 2014. godine, na kojima je svakog puta, uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, dovodila atmosferu do usijanja.
Ovaj koncert predstavlja krunu uspešne karijere duge 30 godina.
Ulaznica su već puštene u prodaju a cene su 1.000, 1.300, 1.500 dinara.

Povezana vest:  Marina Tadić i Marko Đurovski snimili pesmu "Sama"