APOCALYPTICA photo Ville Juurikkala-7279-2

APOCALYPTICA SPREMNA ZA KONCERT U DOMU SINDIKATA 16.10.2015

Najpoznatiji metal čelisti na svetu, finski bend Apocalyptica, spremni su za svoj nastup u Domu Sindikata – petak, 16.oktobar u 20:00h.
Bend dolazi sa svojom najvećom produkcijom do sada i po prvi put predstavlja pevača Frenkija Pereza, koji s podjednakim žarom izvodi stare i nove hitove s aktuelnog albuma “Shadowmaker“.
Pored odličnog ozvučenja, Apocalyptica veruje da će se fanovima najviše dopasti sofisticirana rasveta i neverovatni vizuali.
Što se zahteva grupe prilikom boravka u Beogradu tiče, Finci su pokazali krajnju fleksibilnost i skromnost. Najvažnije im je da svi u lokalnom timu dobro govore engleski jezik i da imaju maksimalno poštovanje prema njihovoj publici.
Ketering lista sadrži uobičajenu kombinaciju bezalkoholnih pića i toplih napitaka, dok se od alkohola pominje samo belo i crno vino, kao i bezalkoholno pivo.
Što se hrane tiče, naglašavaju da imaju dvojicu vegetarijanaca koji jedu ribu i jednog vegana. Mleko je isključivo sojino i bademovo, a med i musli moraju biti organskog porekla.
Najzahtevniji su kada su u pitanju sendviči – isti mogu biti napravljeni isključivo od crnog hleba, koji ni u kom slučaju ne sme biti tost hleb, niti sadržati majonez.
Što se lokalnog vozača tiče, insistiraju da bude iskusan, dobro poznaje grad i “ne vuče rodbinu i prijatelje sa sobom“.
Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima – www.eventim.rs – i blagajni Doma Sindikata.

Povezana vest:  Eminem odložio snimanje filma zbog novog albuma!