5-Seconds-Of-Summer-universalmusic.rs-(2)

Australijski bend 5 Seconds Of Summer predstavlja novi singl!

Australijski pop-rok bend 5 Seconds Of Summer nam donosi drugi singl sa dugo očekivanog studijskog izdanja „Sounds Good Feels Good“. Potpuno novi singl nosi ime „Hey Everybody!“, a 16. oktobra će dobiti i prateći spot.
Momci su tri meseca proveli u studiju, smeštenom u Los Anđelesu, gde su snimali album na koji su veoma ponosni. Izvršni producent novog studijskog izdanja je John Feldmann (Papa Roach, Good Charlotte), a o saradnji sa 5 Seconds Of Summer kaže
– Ovi momci su postali mnogo fokusiraniji kao tekstopisci i muzičari, što je meni mnogo olakšalo posao. Oni su jedni od najtalentovanijih muzičara sa kojima sam radio i imao prilike da sarađujem.
Prvi singl sa dugo očekivanog albuma nosi naziv „She’s Kinda Hot“, a njegov uspeh daje im potpuno pravo da budu ponosni na svoj rad. Prateći spot singla „She’s Kinda Hot“ do sada broji oko 19 miliona YouTube/VEVO pregleda.
„Sounds Good Feels Good“ nasleđuje njihovo izuzetno uspešno debitantsko izdanje „5 Seconds Of Summer“iz 2014. godine, koje je prošle godine prodato u više od 3 miliona kopija.

Povezana vest:  Tejlor Svift: Ne trošim vreme ako neko nije za mene

PHOTO: www.universalmusic.rs