Andrea Bocelli image

LEGENDARNI ITALIJANSKI TENOR ANDREA BOCELLI NASTUPA NA 2015 MTV EMA DODELI

MTV je danas objavio da će Andrea Bocelli, jedan od najraskošnijih vokala današnjice, po prvi put nastupiti na MTV EMA pozornici. Bocelli će izvesti solo repertoar, ali i jednistveni duet sa mladom i talentovanom Tori Kelly. Njih dvoje će pisati istoriju u nedelju, 25. oktobra u milanskoj dvorani Mediolanum Forum. Program prenosa uživo dodele evropskih muzičkih na regionalnom MTV kanalu možete da pratite od 20 časova.

Bocellijev nastup na 2015 MTV EMA nadovezaće se na objavljivanje njegovog novog albuma ‘Cinema’, zakazano za 23. oktobar za Sugar Music/Universal Music Group izdavačku kuću. Sa više od 85 miliona prodatih albuma, Bocelli je najuspešniji izvođač klasične muzike svih vremena. Do sada imao je čast da uživo nastupa za predsednike, Pape i kraljevske porodice širom sveta.

Povezana vest:  Grupa Atomic Kitten predstavlja Veliku Britaniju na Evroviziji

„Počastvovan sam i uzbuđen što ću nastupiti na lokaciji i događaju koji su neočekivani za mene i što ću deliti neodoljivu i zaraznu energiju tih mladih ljudi sa svih krajeva sveta. Pripremiću lepo iznenađenje izvan mog uobičajenog repertoara zajedno sa prelepom i talentovanom zvezdom u usponu – Tori Kelly“ – izjavio je Andrea Bocelli.

„Izuzetno cenim gospodina Bocellija i iskreno se divim njegovom talentu. Neopisivo sam počastvovana što ću pevati sa takvom legendom“, oduševljeno je prokomentarisala Tori Kelly.

Povezana vest:  EXIT, DJ Mag, Beatport i Boris Brejcha biraju novu svetsku zvezdu mts Dance Arene!

Kao što je već najavljeno, voditelj ceremonije dodele MTV EMA nagrada biće Ed Sheeran, a u tome će mu pomagati manekenka i glumica Ruby Rose. Pored Andrea Bocellia, muzičke nastupe će još imati Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Macklemore & Ryan Lewis, Fifth Harmony, Jason Derulo, Tori Kelly, James Bay, Jess Glynne, twenty one pilots.

Daniel Kajmakoski je ovogodišnji dobitnik prestižne MTV Best Adria Act nagradei trenutno se takmiči za zvanje najboljeg evropskog MTV izvođača. Pomožite mu da pobedi glasanjem na sajtu www.mtvema.com do subote, 24. oktobra u ponoć. Na istom linku možete dati glas nominovanim izvođačima u svim ostalim kategorijama. Pobednici će biti proglašeni dan kasnije, 25. oktobra, na 2015 MTV EMA dodeli u Milanu.

Povezana vest:  Ekskluzivni akustični nastup SevdahBaby&Djixx

Dodela MTV evropskih muzičkih nagrada prenosiće se uživo iz Mediolanum Forum dvorane u Milanu u nedelju, 25. oktobra. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21:00. Glasanje za 2014 MTV EMA u svim kategorijama odvija se na mtvema.com.