ZAA Foto Aleksandar Nesic 2

Bend ZAA najavljuje koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Nišu

Posle veoma aktivnog leta i dinamične festivalske turneje u zemlji i regionu, ZAA će održati dugo očekivane koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, 20, 21. i 27. novembra, čime će zaokružiti promociju aktulenog albuma „What About“. Jesenje aktivnosti će se nastaviti snimanjem spota za pesmu „Unconditional Love“, čija je MTV premijera predviđena za sredinu novembra, kao i radom na novim pesmama.
„Navikli smo da smo stalno u akciji. Iako je pauza bila kratka, već smo se uželeli žive svirke i razmene emocija sa publikom. U kreativnoj atmosferi, usled rada na novim pesmama, pravimo pauzu hrleći na bine Novog Sada, Beograda i Niša. Obećavamo mnogo dobre energije i poručujemo vam da spremite cipele za ples, jer neće biti stajanja!“, rekao je Tomislav Ilić, basista benda.
U novosadskom klubu „Quarter“ (Bulevar Despota Stefana 5) bend će nastupiti 20. novembra. Dan kasnije Beograđani će biti u prilici da posle godinu dana ponovo slušaju ZAA u Kulturnom centru Grad (Braće Krsmanović 4), dok će publika iz Niša i okoline moći da čuje pesme sa aktuelnog, ali i omiljene numere sa prethodna dva albuma, 27. novembra u klubu „Feedback“ (Balkanska 2a).
Cena ulaznica za sva tri koncerta je 400 dinara u pretprodaji i 500 na dan koncerta. U Novom Sadu karte se u pretprodaji mogu kupiti u CD shop-u „Mungos“ (Zmaj Jovina 2), u Beogradu u KC Grad, dok su u Nišu dostupne u „Vintage shop“-u (Davidova 9) i „Energy music shop“-u (TPC Kalča, Obrenovićeva bb).
ZAA je tokom leta imao više od 20 nastupa na festivalskim manifestacijama i koncertima širom prostora ex-YU, među kojima se ističu „Love fest“ u Vrnjačkoj Banji, na kome je bend nastupio pre Lajbaha, „Lake fest“ u Nikšiću, gde su binu delili sa Guano Ejpsom, kao i „D festival“ u Dorjanu (Makedonija), gde su svirali rame uz rame sa Manu Čaom.
U pauzi između nastupa i snimanja spota za jednu od najistaknutijih pesama sa aktuelnog albuma – „Unconditional Love“, ZAA radi na novim pesmama, koje će publika moći da čuje već sledeće godine.

Povezana vest:  KRISTINA KOVAČ GOST EMISIJE IMPULS