Bozo Vreco 2

BOŽO VREĆO I HALKA U MIKSER HOUSEU 3. DECEMBRA

Novi muzički fenomen i ansambl koji briše granice – Halka, nakon veoma uspešne turneje „O ljubavi“ u okviru koje su oduševili domaću publiku u prepunom „Kolarcu“, ponovo dolazi u Beograd gde će nastupiti u Mikser Houseu, u četvrtak, 3. decembra, sa početkom u 21 čas.
Ansambl Halka, koji svojom interpretacijom sevdalinku donosi tamo odakle je nastala i tamo gde pripada – pravo do srca, na veliko zadovoljstvo domaće publike ponovo nastupa u Beogradu, i to u Mikser House-u, gde će ovoga puta broj mesta biti ograničen na 500, radi intimnije atmosfere koju ovakva vrsta koncerta zahteva.
Halka postoji od 2013. godine, a njihov prvi album zamišljen je, odsviran i produciran sa idejom da finalni rezultat budu pesme verne onome što je najbolje u istoriji sevdaha, a tu filozofiju ispratio je i novi, aktuelni, album „O ljubavi“. Halka odaje počast velikanima sevdaha poput Joze Penave, Radeta Jovanovića, Zekerijaha Đezića, Emine Zečaj, Nade Mamule, Zaima Imamovića, Omera Pobrića, Safeta Isovića, Himze Polovine i brojnih drugih, kao i neznanim, čija su imena izgubljena u vremenu, a bez čijeg djela Halka danas ne bi bila mogća.
Od osnivanja, pa sve do danas, Halka ne prestaje da izaziva veliko interesovanje publike, kako jedinstvenom interpretaciojm, tako i načinom pevanja i stavova androgenog soliste Bože Vreća koji svojim atraktivnim scenskim performansom i autentičnim vokalom daje dodatni kvalitet ansamblu sastavljenom od vrsnih muzičara – gitariste Dina Šukala, basiste Edvina Hadžića, pijaniste i harmonikaša Adisa Sirbubala i perkusioniste Anesa Beglerbegovića.
Koncert je zakazan za 3. decembar, sa početkom u 21 čas. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mestima Gigs Tix-a (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi). Cena karte u pretprodaji iznosi 1400 dinara, i važi za prvih 200 karata, nakon čega će porasti na 1800 dinara. Cena VIP karte (50 mesta na galeriji Mikser House-a) iznosi 2000 dinara.

Povezana vest:  Rijana zavodi Džoa Džonasa seksi porukama