ed ruby

Šta je Novak Đoković spremio za MTV EMA dodelu večeras?

Večeras na 2015 MTV EMA u Milanu nastupaju i Justin Bieber, Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, Tori Kelly, James Bay, Jess Glynne, Macklemore & Ryan Lewis i Andrea Bocelli.
Legendarni srpski teniser Novak Đoković biće jedan od prezentera MTV EMA nagrada na spektakularnoj dodeli koja se večeras, 25. oktobra, održava u Mediolanum Forum dvorani u Milanu.
Novak Đoković, najbolji teniser na svetu, prošetaće crvenim tepihom pre početka dodele evropskih MTV priznanja, a potom će pratiti i tradicionalno najluđu i najbolju muzičku ceremoniju na starom kontinentu.
Osim Novaka, ulogu prezentera nagrada u nedelju veče imaće i Charli XCX, britanski reper Tinie Tempah i manekenka Hailey Baldwin, kao i ranije najavljeni producent Mark Ronson, glumice Ashley Benson i Shay Mitchell, ženski bend Fifth Harmony i holandski DJ i producent Martin Garrix.
Sve ove fantastične nastupe moći ćete večeras da gledate u prenosu uživo na MTV kanalu. Crveni tepih počinje u 20:00, dok je ceremonija dodele na MTV programu od 21:00.
Za vreme trajanja dodele na grada, na milanskom trgu Duomo indi rok duo twenty one pilots i DJ superzvezde Martin Garrix i Afrojack prirediće mega žurku za stanovnike Milana i brojne turiste, a delovi njihovih nastupa će biti direktno emitovani tokom prenosa MTV EMA dodele.
Prvi put ove godine biće dodeljena i nagrada MTV Video Vizionari, a ona će otići u ruke članovima kultnog sastava Duran Duran.
Ovogodišnji dobitnik MTV Best Adria Act nagrade, Daniel Kajmakoski, uživo će tvitovati i komentarisati dodelu od 19 časova na MTV Twitter profilu. Danielu će se pridružiti i Julija Lola Stanković, tinejdžerka koju na Twitteru prati i Justin Bieber. Oni će komentarisati crveni tepih i samu dodelu.
2015 MTV EMA
P: nedelja u 20:00
R: utorak u 21:00
R: sreda u 15:30
R: sreda u 23:00
R: četvrtak u 08:10
R: četvrtak u 21:00
R: petak u 13:50
R: petak u 19:30
R: subota u 12:30
R: subota u 19:50
R: nedelja u 13:10
R: nedelja u 23:20

Povezana vest:  Harlem Gospel hor – omaž Vitni Hjuston 6. decembra u mts Dvorani