Lovefest Energy 1

Završen Lovefest Energy Weekend, dve noći tehno eksplozije u beogradskom Drugstoru

Tokom vikenda u prepunom klubu Drugstore održan je Lovefest Energy Weekend u okviru koga je najavljeno deseto izdanje festivala ljubavi, kao i rođendanski popusti za sve događaje koje festival ljubavi organizuje tokom 2016-te.

Prve noći u velikoj sobi program je otvorio Doo, a zatim je nastupio nemački di-džej XDB koji je prema njegovim rečima imao nezaboravno premijerno predstavljanje pred beogradskim klaberima. Zvezda večeri bila je Cassy, koja je svojim tehno setom „oduvala“ masu, a prvu noć na velikoj bini zatvorio je makedosnki di-džej Viktor Apostolski.

Povezana vest:  Koncert Marije Đukić na Kolarcu - 2010 – godina Šopena (1810-1849)

Iste večeri u maloj sobi su nastupili Nemanja Krstić, Damir Zekiri, DJ Flip, a beogradski di-džej PTZC je sa poslednjom grupom rejvera zatvorio klub.

Drugo veče Lovefest Energy Weekend-a otvorio je Nikola Vemić, a onda je neponovljivim zvukom Levon Vincenta u velikoj sobi usledila tehno eksplozija. Posle njega nastupili su holandski di-džej Makam, kao i mladi britanski di-džej Palms Trax, a Energy vikend je zatvorio Marko Milosavljević.

Povezana vest:  KRAFTWERK počeli evropsku turneju – koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu

Druge večeri u maloj sobi nastupili su Ali Guney, Vitanov i Ognjem, članovi beogradskog Beyond House-a.

Lovefest Membership kartice za najbrže fanove

U okviru velikog uvoda u proslavu 10 godina postojanja Lovefest je uz rođendanski popust najavio Lovefest 2016 Membership kartice, koje će za sve događaje u organizaciji festivala ljubavi moći da se kupe po ceni od samo 29 EUR. Membership kartica će moći da se naruči na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs/membership.

Povezana vest:  Šinejd O'Konor pokušala samoubistvo dva puta u sedam dana