Codex

SPREMITE SE ZA ČAK 3 ŽURKE U KLUBU „DOT“ OVE NEDELJE

Ako ste u potrazi za kvalitetnom klupskom zabavom u centru grada, onda je „Dot“ na adresi Francuska 6 pravo mesto za vas. Ove nedelje na programu kluba su čak 3 odlične žurke, kako za fanove deep i tech house-a, tako i za one koji vole d’n’b i progressive ritmove.
Četvrtak, 5. novembar, u Dot donosi putovanje kroz svet najkvalitetnijeg elektronskog zvuka u okviru „Underground Technology“ žurke. Zagrevanje počinje uz lagani deep i tech house, a jutro se dočekuje uz najtvrđe zvuke. Za muzički izbor biće zaduženi Dimke i BaneK, a party počinje u 22h.
Petak, 6. novembar, rezervisan je za još jedan „D’n’B All Star“ parti. Ekipa koja voli dram već odlično zna da iza ovog naziva stoje najbolji domaći d’n’b didžejevi, a ovog petka na lajnapu su Codex, Splash Heads, Dzonidza i Kneejah. Žurka počinje u 23h i traje do jutra.
Ove subote, 7. novembra, posetioci kluba Dot imaće priliku da zavire u „crnu kutiju“ u okviru „The Black Box“ žurke. Muzički pravci variraće između deep i tech hausa, pa sve do progressive ritmova uz odličan DJ tim u sastavu: Filip Fisher, Zacharius, Erick Kassel, Teo Trunk i Mr Chips. Žurka počinje u 23h, a ulaz je slobodan.

Povezana vest:  EXIT šalje globalnu poruku sa svih pet festivala u 2018: Izlaz je sloboda!