RELJA REKSONA impuls

RELJA REKSONA MILANKOVIĆ GOST EMISIJE IMPULS

Davne ’96. u Beogradu je samo mala grupa ljudi slušala hip hop muziku. Ljubitelji ovog muzičkog pravca držali su se zajedno i furali su drugačiji, prepoznatljiv fazon. Za neke je to bila samo prolazna faza, ali za neke, poput Relje Reksone Milankovića, to je bio način života.
Stvaranjem, izvođenjem i izdavanjem hip hop muzike Relja se bavi skoro 20 godina. Kako su izgledali njegovi počeci, o nastanku Bassivityja, grupi V.I.P., nastupima sa reperom 50 Centom, saradnji sa Strukom na aktuelnom albumu „Totalna kontrola“ i o dokumentarnom muzikčkom filmu „Stani na put“ čućete direktno od Relje ove srede od 21:00 na MTV kanalu u emisiji „Impuls“.
Prvi projekat beogradskog hip hopera bio je Crni Protokol, a onda je udružio snage sa Ivanom Jovićem Ikcem sa kojim je formirao kultni sastav V.I.P. Tako je ranih 2000-ih ovaj dvojac postavio temelje hip hop scene u Srbiji. Njihov debi album „Ekipa stigla“ prodat je u čak 15.000 primeraka i ujedno je bio prvo izdanje Bassivityja. Od početka svog postojanja ova izdavačka kuća je okupljala razne afirmisane repere kao što su Struka, Shorty, Marčelo i drugi, ali je bila i platforma za nove, manje poznate izvođače.
Među poslednjim Reljinim projektima su album „Totalna kontrola“ koji je uradio sa kolegom Strukom, i učesće na dokumentarnom muzičkom filmu „Stani na put“ koji govori o nastanku i razvoju regionalne hip hop scene.
O svemu ovome u opuštenoj atmosferi razgovarali su Naida i Relja u novom studiju Bassivityja na vrhu zgrade odakle se pružao prelepi pogled na Beograd…
IMPULS NA MTV KANALU
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Povezana vest:  Novi album Džejsona Derula u septembru