Odbrojavanje plakat

Exit i Sea Dance među prva tri na putu do evropske titule – glasanje još do četvrtka!

Ostalo je još samo tri dana do kraja glasanja za Evropske festivalske nagrade, a iz Holandije je tokom vikenda stigla nezvanična informacija da su po broju glasova publike iz celog sveta i Exit i Sea Dance među prva tri evropska festivala, svaki u svojoj kategoriji! Oba festivala koji čine veliku Exit Avanturu mogu osvojiti najprestižnije evropske festivalske titule, a da bi to i ostvarili potrebna im je tvoja pomoć! Preostala tri dana biće presudna, jer upravo glasovima u finišu publika daje završnu reč. Svi koji glasaju do četvrtka 12. novembra do 19h, ujedno mogu da osvoje VIP ulaznice za vodeće festivale širom Evrope!

Povezana vest:  Najveći svetski hedlajneri za 2019. dolaze na EXIT: The Cure konačno u Srbiji!

Glasa se izborom za Exit i Sea Dance iz prva dva padajuća menija na sledećem linku:
https://www.surveymonkey.com/r/TLB8Z6C

Publika iz cele Evrope, zajedno sa žirijem, koji čine istaknuti pojedinci iz sveta festivalske industrije, proglasiće pobednike 13. januara na ceremoniji dodele nagrada u okviru najvećeg muzičkog sajma Eurosonic Noorderslag u holandskom gradu Groningenu. Ovako je to izgledalo pre dve godine: https://www.youtube.com/watch?v=l3cJeV7-YwY

Povezana vest:  Haris Džinović gost na koncertu Monserat Kabalje

Pobednik iz 2014, Exit festival je i sedme uzastopne godine nominovan za „Najbolji veliki evropski festival“, a Sea Dance brani titulu „Najboljeg festivala srednje veličine“, odnosno do 40.000 posetilaca po danu osvojenu ove godine. Exit je u konkurenciji sa 34 festivala iz 15 zemalja, zajedno sa ostalim vodećim evropskim festivalima kao što su Roskilde, Tomorrowland, Sziget, Wacken, Lollapalooza Berlin i drugi. Aktuelni vlasnik titule, Sea Dance, je u konkurenciji sa preko 60 festivala iz 17 zemalja, među kojima su čuveni Best Kept Secret, In music, Melt!, Volt i Berlin festival!

Povezana vest:  „LA SUPERBA“ MONSERAT KABALJE I PRIJATELJI U BEOGRADSKOJ ARENI, 6. NOVEMBRA