frajle b strana ljubavi

Promocija albuma grupe The Frajle – „B STRANA LJUBAVI“ i koncerti u Beogradu i Novom Sadu u humanitarnoj noti

Drugi deo priče o ljubavi od danas je pred fanovima grupe The Frajle. Sa albumom „B strana ljubavi“, u izdanju PGP RTS-a, Frajle su ponovo napravile korak napred, donele novi zvuk, pesme na španskom i francuskom i sve to kroz saradnju sa Ante Gelom, Alkom Vujicom, Goranom Karanom i Manjifikom. Potpis na mesto producenta i ovog puta stavio je Vojislav Aralica.

„Protekla godina je bila vrlo zanimljiva, sa puno putovanja, ljubavi, poznastava. Nikada ne znate gde će vas inspiracija naći. Nas je našla na svim tim mestima, uzele smo najbolje i stavile u svaku pesmu. Super je, jer sve te trenutke kroz pesme delimo sa publikom. Drago nam je što je ova naša priča dobila još jednu dobru – humanitarnu stranu, hrabru i neverovatnu Natašu Kovačević.“, kažu Frajle.

Povezana vest:  Boj Džodž izdao novu foto-biografiju

„B strana ljubavi“ ekskluzivno će se prodavati u Lilly drogerijama, a promocija je protekla upravo u predstavljanju pete Frajle – košarkašice Nataše Kovačević i partnera koji su zajedno sa četiri šarmantne dame u novoj, humanitarnoj ulozi – Lilly drogerija, Coca cola, Color press grupe i Naxi radija.

Od svakog prodatog diska 150 dinara biće uplaćeno u Fondaciju Nataše Kovačević.

Povezana vest:  VLATKO STEFANOVSKI I BIG BAND ORKESTAR SLOVENSKE VOJSKE U SAVA CENTRU

I koncerti koji su zakazani u Beogradu, 3.decembra i u Novom Sadu, 6.decembra imaće humanitarnu notu. Od svake prodate karte 200 dinara biće uplaćemo u Natašinu Fondaciju.

Album „B strana ljubavi“ je raznolik i slušaoci će krenuti od pesme „Menjam dane“, preko „Imala je lijepu rupicu na bradi“ i „Vo kosi da ti spijam“ Tošeta Proeskog, do drugačijeg zvuka u pesmama „Tajna“, te pesama „Luda za tobom“, „Sarajevo“, balada „Zašto ljubav mora da se krije“ i „Moli me, moli“. Jedinstvena numera „Nevolja“ biće pravi magnet za slušaoce, a poslastica će biti pesma „Štiklice (Tacones)“ na španskom jeziku i za ljubitelje gitare „Je suis folle de toi“ sa Stochelom Rosenbergom.

Povezana vest:  Marija Žeželj predstavlja treći singl "All The Girls" - letnju girlpower himnu!

Kreativni tim Sever Zolak, fotograf i dizajner Nikola Vučićević, učinili su da album ima prepoznatljiv izgled. Briga o stajlingu i ovog puta bila je u rukama stiliste Srđana Švelje i Norberta Horvata, mađioničara za frizure.

„B strana ljubavi“ od danas je u prodaji u Lilly drogerijama u Beogradu, a od 14. novembra u ostalim gradovima širom cele Srbije.