Lovefest2015 drugi dan

Lovefest u trci za najbolji evropski festival, još samo dva dana do kraja glasanja

Lovefest je i ove godine nominovan za prestižnu nagradu najboljeg evropskog festivala, a do kraja glasanja ostalo je još samo dva dana. Festival ljubavi se zajedno sa još 72 muzička događaja takmiči u kategoriji „Best Medium Sized Festival“, a svi koji žele da ga podrže mogu da glasaju do 12. novembra.

Povezana vest:  Solistički koncert Miška Plavog “Japan sessions” u Supermarketu

Fanovi muzičkih festivala koji budu izabrali svoje favorite ulaze u trku za osvajanje VIP karata za pobedničke festivale, a za Lovefest možete glasati OVDE.

Lista 10 najboljih festivala, na kojoj se prošle godine našao i Lovefest, biće objavljena nedelju dana po završetku glasanja. Pobednici svake od kategorija biće proglašeni na svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Groningemu, na holandskom Eurosonic Noorderslag festivalu koji će biti održan 13. januara 2016. godine.

Povezana vest:  Bijonse napokon sve uverila da je trudna

Da podsetimo, Lovefest je tokom prethodnih godina od žurke za nekoliko stotina posetilaca prerastao u jedan od najboljih festivala u Evropi, koga je samo ove godine posetilo više od 70.000 mladih ljudi iz celog sveta. Od svog osnivanja do danas festival je ugostio najveće zvezde iz sveta elektronske muzike među kojima su Jeff Mills, Juan Atkins, Dubfire, Booka Shade, Fedde Le Grand, James Zabiela, Robert Hood, Kenny Larkin i mnogi drugi.

Povezana vest:  Počela omiljena EXIT akcija 4+1, ulaznice na poklon samo za najbrže!