neno belan

Veliki prednovogodišnji koncert u Mikser Housu: NENO BELAN I FIUMENS

Neposredno pred ulazak u tridesetu godinu svoje karijere, Neno Belan će, zajedno sa Fiumensima, 23. decembra u 21 čas, u Mikser Housu prirediti prednovogodišnji koncert za beogradsku publiku, gde će svirati najbolje pesme sve od perioda „Đavola“, pa do aktuelnih numera koje najavljuju novi album.
Sa željom da u novoj 2016. godini mnogo više pričamo o ljubavi, da zvuci ulice budu u ritmu ljubavi i mode i da nas sačeka dugo toplo ljeto, na veliki prednovogodišnji koncert stižu Neno Belan i Fiumensi koji za 23. decembar spremaju nezaboravnu svirku i obećavaju da će publiku opremiti pozitivnom energijom dovoljnom za čitavu godinu pred nama.
Neno Belan će koncertom u Mikser House-u obeležiti i ulazak u tridesetu godinu karijere, kao i trideset godina od prvog albuma Đavola „Ljubav i moda“ koji je objavljen 1986. godine. Koncert će sammim tim i obuhvatiti presek Belanovog trodecenijskog muzičkog puta , pa će Neno i Fiumensi svirati dobro poznate hitove iz perioda „Đavola“, poput „Điri Điri“, „Zvuci ulice“, „Pričaj mi o ljubavi“, „Sunčan dan“, „Dotakni me usnama“ a publika će isto tako imati priliku da uživa i u novijim hitovima, kao što su „Zar više nema nas“ (duet sa Massimom Savićem), „Rijeka snova“, kao i „Tvoj glas“ (duet sa Majom Posavec), kojim Neno Belan najavljuje i skoru objavu novog studijskog albuma.
Ulaznice za veliki novogodišnji koncert Nene Belana i Fiumensa dostupne su na prodajnim mestima Gigs Tix-a (Mikser House, Corner shopovi, Vulkan knjižare) po promotivnoj ceni od 800 dinara, koja važi za prvih 200 karata. Naredna cena biće 1000 dinara.

Povezana vest:  Jasna Zlokić izdala novi CD „DUETI“