Mortal Kombat - Foto

Učestvujte u snimanju novog spota benda Mortal Kombat na koncertu 27. novembra u Magacinu Depo!

Beogradski bend Mortal Kombat održaće koncert u Magacinu Depo u petak, 27. novembra, a fanovi sada imaju i razlog više da dođu na poslednji ovogodišnji koncert Kombata – naime, svi prisutni dobiće priliku da učestvuju u snimanju spota za numeru „Sam protiv svih“, koju je bend upravo objavio na svom YouTube kanalu.
Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Nastup Kombata u Magacinu Depo biće njihovo vanredno iskakanje iz studija gde upravo rade na novom albumu, a na kom će se naći i nova pesma „Sam protiv svih“. Bend kaže da će publika „biti ključni igrač“ u snimanju novog spota i poziva sve fanove da dođu na koncert i tako učestvuju u kreiranju sinergije. Pre Kombata, na binu Magacin Depoa će izaći šidski metalci Putrid Blood, koji su sa Mortal Kombatom već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu. Koncert u Depou biće jedna od poslednjih prilika da se bend Mortal Kombat vidi uživo ove godine, tačnije – do objavljivanja novog albuma.
Ulaznice za koncert benda Mortal Kombat već se nalaze u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Povezana vest:  Bob Dilan demantuje da je cenzurisan u Kini