Rita-Ora-i-Sigma UniversalMusic

Sigma i Rita Ora predstavljaju zajednički singl „Coming Home“

Britanski drum n bass duo Sigma i pop zvezda Rita Ora predstavljaju novi singl „Coming Home“!
„Coming Home“ je sedmi singl sa predstojećeg albuma „Life“ čiji izlazak očekujemo 4. decembra, a dostupan je i prateći video spot.
Ovaj singl je još jedna saradnja dua sa britanskim produkcijskim triom TMS i kompozitorom Wayneom Hectorom (ovaj tim je napravio i hit singl „Changing“), a na albumu „Life“ će se naći i akustična verzija pesme.
Članovi Sigme, Cameron Edwards i Joe Lenzie će na izdanju ugostiti razne britanske pop zvezde i talentovane muzičare kao što su: Rita Ora, Ella Eyre, Ella Henderson, Diztortion, Maverick Sabre, Paloma Faith, Labrinth,Jacob Banks, Jetta, Bartoven, Majestic, Doctor, Nicole Jackson i Ina Wroldsen.
Istaknute pesme sa ovog dugo očekivanog izdanja su „Redemption“, potom tek predstavljeni singl „Coming Home“, „Good Times“ i „Broken Promises“. Momci sigurno znaju koje elemente treba spojiti sa razarajućimbitovima kako bi nastale himne kojima su zagarantovani vrhovi top chartova i dominacija radio stanicama.

Povezana vest:  Veliki koncert Panonskog mornara već premašio pola kapaciteta – Đorđe Balašević već prodao 10.000 ulaznica za Kalemegdan!

PHOTO: www.universalmuisc.rs