atheist rap 1

S.A.R.S. I ATHEIST RAP PREMIJERNO PRIKAZUJU NOVE SPOTOVE NA MTV KANALU

MTV Premijera ovog ponedeljka predstavlja dva sasvim nova spota i to sastava S.A.R.S. i Atheist Rap.
„Neka te kraj mene“ i „Ha-Pu!“ su spotovi koji će svi gledaoci MTV-a premijerno imati prilike da pogledaju u ponedeljak, 16. novembra tačno u 20 sati.

Spot za ljubavnu priču „Neka te kraj mene“ benda S.A.R.S. produkcijski i rediteljski potpisuje Filip Dizdar. Zanimljiv detalj je da u spotu glume pravi parovi, od kojih većina nema glumačko iskustvo zbog čega su kadrovi nastali spontano.
„Ovoga puta sam htio napraviti spot koji priča ljubavnu priču jednog para kroz više parova. Svaki par opisuje jedan period njihovih života zajedno. Za razliku od prošlih spotova koje sam radio za grupu S.A.R.S. u ovome nema ‘teških’ dijelova te je spot ljubavno utopijski“, rekao je Filip Dizdar povodom četvrte saradnje s bendom S.A.R.S.

Povezana vest:  Zvonko Bogdan sutra u Sava centru

Nakon petogodišnje pauze bend Atheist Rap se, na veliko zadovoljstvo fanova, vraća na scenu s albumom „Überlauf“ koji će u digitalnom formatu objaviti izdavačka kuća „Lampshade media“ 16. novembra, kada je zakazana i MTV premijera spota za pesmu „Ha-Pu“.
Istog dana novi materijal biće ponuđen fanovima na besplatno skidanje klikom ovde. Šesti po redu studijski album benda je u snimljen i produciran u novosadskom „Socijala Stuidos“.

Povezana vest:  Lista 10 najprodavanijih singlova u SAD

Koncertnu promociju albuma „Überlauf“, Atheis Rap imaće u pančevačkom klubu Apolo 14. novembra kada će nastupiti zajedno sa bendom Dža ili Bu. Posle Pančeva uslediće Zagreb 27. novembra (Vintage klub) i Novo Mesto u Sloveniji 28. novembra.
Ova 2015. je bila inače izuzetno dinamična koncertna godina za novosadske pankere, tokom koje su samo do sada odsvirali preko 30 koncerata u regionu i 12 u Nemačkoj, Austriji i Mađarskoj.

Povezana vest:  Hari Mata Hari u Beogradu I Novom Sadu

MTV Premijera – S.A.R.S. i Atheist Rap
Ponedeljak 16. novembar u 20:00