Siddharta Lidija Mataja

The Books of Knjige i Siddharta premiejrno prikazuju nove spotove na MTV kanalu

Ukoliko u ponedeljak od 20 časova budete uz MTV kanal, prvi ćete videti nove spotove crnogorske muzičko humoristične organizacije The Books of Knjige za singl „Nasmijan i zdrav“ i slovenačkih rock legendi, benda Siddharta za pesmu „Nastalo bo“.

Organizacija The Books of Knjige sa Cetinja ima novi video singl „Nasmijan i zdrav“. Crnogorski Monti Pajton, kako ih često nazivaju, tj. Popaj, Gajo, Goran i Zonjo, pripremaju svoj prvi dugometražni igrani film, a u međuvremenu su odlučili da osveže i svoju muzičku karijeru.
„Ljudi ih možda više identifikuju sa TV skečevima, neobičnim reklamama i radio emisijama nego sa muzikom koju stvaraju, ali i to je bitan segment njihovog rada još od albuma „Moja domovina“ iz 2000. godine. Poslije singla „Svuda oko tebe“ iz 2013. godine, kao logičan nastavak naslonila se i nova pjesma „Nasmijan i zdrav“. Inače, oni redovno uzimaju magnezijum kao dodatak ishrani jer je dobar protiv grčeva u mišićima, barem jednom mjesečno kontrolišu krv i urin da vide ima li bolesti u organizmu, i vrlo često rade kolonoskopiju jer im prija, a i korisna je“, kazala je neimenovana sekretarica u vrhu organizacije The Books of Knjige.
Autor animiranog spota „Nasmijan i zdrav“ je Petar Garić kome je ovo prvi muzički video, a kako izgleda finalna verzija njegovog rada pogledajte u okviru MTV Premijere u ponedeljak u 20 časova i u toku cele nedelje samo na MTV kanalu.

Povezana vest:  Chami Cool & La Fama Jam ponovo u Srbiji

Drugi spot koji će premijerno biti prikazan pripada slovenačkom bendu Siddharta za pesmu „Nastalo bo“. Ovaj singl potpisuju bend i producent Dejan Radičević i njime najavljuju izlazak albuma »Ultra«, koji će zaokružiti dvadesetu godinu delovanja Siddharte.
Kako bi iznenadili i počastili svoje fanove, bend je povodom proslave velikog jubileja pripremio 20 novih pesama podeljenih u dva albuma simboličnih naziva »Infra« i »Ultra«.
Prvi album je letos uspešno predstavio singl »Ledena« koji je dobio odlične kritike, dok se izlazak novih deset pesama sa albuma »Ultra«, kojim bend najavljuje sledećih deset godina svog delovanja, očekuje krajem ove godine.
Slovenačka petorka je drugi ovogodišnji album snimila u vlastitom studiju, Studio 13, u Ljubljani. Kao i na debitanskom materijalu od pre 16 godina, produkcija albuma je po drugi put poverena Dejanu Radičeviću.

Povezana vest:  Miley Cyrus sa džointom na sceni MTV EMA