daniel mars 01

Stižu još dve nagrade za Daniela Kajmakoskog!

Nakon MTV nagrade za najboljeg regionalnog izvođača, Danielu Kajmakoskom uručena su još dva značajna priznanja na sinoć održanom Radijskom festivalu u Skoplju. Za pesmu „10 leta“ poznati pevač dobio je nagradu za najslušaniju makedonsku pesmu u regionu i specijalnu nagradu fanova za najveći radijski hit.

– Zahvalan sam na svemu što mi se desilo u poslednje dve godine. Mnogo mi je bitna podrška fanova, a svaka nagrada koju dobijem od publike je posebna. Zbog svega ovoga ne osećam pritisak, već ogromnu odgovornost – istakao je Daniel, nakon što ga je voditeljka programa najavila kao jedinog makedonskog pevača koga podjednako vole u Skoplju, Beogradu, Zagrebu, Sarajevu i Beču.

Povezana vest:  Džastin Biber je religiozan: Moj idol je Jov iz biblijskog Starog zaveta

Kako bi se na najbolji način zahvalio publici, Kajmakoski je izveo pesmu „10 leta“, čija srpska verzija pod nazivom „Decenije“ mu je donela ogroman uspeh širom regiona.

Kao specijalni gost i dobitnica priznanja za muzičku i medijsku popularnost, na osmom Makedonskom radijskom festivalu nastupila je i Jelena Tomašević. Ona nije propustila priliku da među prvima čestita Kajmakoskom na zasluženim priznanjima, a nije tajna da njih dvoje spaja i isti autorski tim. Naime, producent Darko Dimitrov i kompozitorka Aleksandra Milutinović potpisuju veći deo Jeleninog novog albuma „Ime moje“, ali i Danielovu pesmu „Decenije“.

Povezana vest:  Kraak & Smaak u Beogradu za samo par dana