Mortal Kombat - Foto

Beogradska „šorka“: Mortal Kombat sutra u Magacinu Depo

Još samo jedan dan ostao je do nastupa benda Mortal Kombat u Magacinu Depo, a organizatori pozivaju sve fanove ovog eksplozivnog sastava da nabave svoje karte u pretprodaji i sebi osiguraju mesto u Depo-u sutra, 27. novembra, od 20h!

Sutrašnji koncert Kombata biće njihov poslednji ovogodišnji nastup pred publikom i ujedno vanredno iskakanje iz studija gde upravo rade na novom albumu. Osim zbog odličnog repertoara, publika ima razlog više da dođe na koncert – naime, svi prisutni dobiće priliku da učestvuju u snimanju spota za numeru „Sam protiv svih“, koju je bend objavio na svom YouTube kanalu. Bend kaže da će publika „biti ključni igrač“ u snimanju novog spota i poziva sve fanove da dođu na koncert i tako učestvuju u kreiranju sinergije! Pre Kombata, na binu Magacina Depo će izaći šidski metalci Putrid Blood, koji su sa Mortal Kombatom već delili binu 2013. godine na Antievrovizijskom koncertu. Za one koji žele da kupe svoju ulaznicu na vreme važna informacija je da se karte nalaze u pretprodaji po ceni od 600 dinara, na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa, kao i online na www.eventim.rs i www.gigstix.com.

Povezana vest:  GARBAGE IZABRALI: PRE NJIH U BEOGRADU NASTUPA AUTOPARK

Mortal Kombat je metal/pank bend iz Beograda, oformljen 2009. godine, baziran na tvrdom zvuku i provokativnim tekstovima koji na satiričan način opisuju svoje viđenje modernog društva i okruženje u kome živimo. Bend je poznat po neodoljivoj harizmi članova, koja se može osetiti i u videu gde bend poziva fanove na koncert, a koji možete pogledati OVDE.

Povezana vest:  Džastin Biber novo zaštitno lice ''Adidasa''