Vatra PHOTO

Vatra u Depou, Aneuria u Dotu ovog petka

Vikend pred nama donosi odličnu zabavu u gradu, kako u Savamali, tako i u centru grada. Magacin Depo na adresi Travnička 3 biće domaćin hip-hop i rep spektaklu Vatra ovog petka, dok se u klubu Dot na adresi Francuska 6 spremaju čak 3 odlične žurke ove nedelje.
Četvrtak, 3. decembar, u DOT-u rezervisan je za drugu po redu žurku „The Sound Haze“ ekipe. Nakon što je Roxa uspešno predstavio svoj tim pretprošlog vikenda, ovog četvrtka Sound Haze najavljuje „vanvremensku atmosferu“ pojačanu gostovanjima, pa će se tako za DJ pultom smenjivati Grandpa, Hovenen naizmenično sa Tomom, kao i Roxa u b2b setu sa Resilient-om. Ulaz je slobodan. Već sutradan, u petak 4. decembra gostujući DJ biće Aneuria iz susedne Slovenije, kojem će ovo biti veliki povratak na scenu nakon duže pauze u nastupanju! Aneuria je svoje ime i status na elektronskoj sceni gradio kroz kombinovanje organic house (jackin’, deep, tech-house) sa techno muzikom, često uključujući i zvuke prirode, ali i svakodnevnog života. Domaću podršku ovog petka u DOT-u pružiće mu Teo Trunk, a najavljen je i specijalni gost! Ulaz je do ponoći besplatan, nakon čega će se na ulazu prodavati karte po ceni od 400 dinara. U subotu 5. decembra po prvi put u DOT-u vrteće Revamp! ekipa, koja je već duže vreme prisutna na beogradskoj klupskoj sceni i probija se svojim specifičnim muzičkim stilovima. U subotu u DOT-u „vrteće“ Mene, Miroslav Petković, Stenik i Knower, a party počinje u 23h.
Ako ste fan hip-hop/rap/r’n’b ritmova, onda ste sigurno bili barem na jednoj Vatra žurki u Beogradu – a ako ste bili barem jednom, sigurno želite da odete ponovo! Priliku za to imaćete već ovog petka, 4. decembra, jer Vatra stiže u Magacin Depo sa specijalnim gostima – pored standardne ekipe u sastavu Inspektor, Φake Casual, byp_ i 50 Grass, gosti će ovog petka biti Jackie D i Stevie Whisper. Karte možete kupiti na ulazu po ceni od 300 dinara.

Povezana vest:  Šest pop zvezda u subotu u Studiju: Kaliopi, Marko Louis, Lena Kovačević, Ivana Peters, Yanx i Igor Simić