karte 1

Dočekajte Novu godinu uz Sadeghija, Nastića, Milosavljevića i Milićevića – repriza uz Cattanea

Ako je vaša vizija dočeka Nove 2016. godine đuskanje na najvećem rejvu u gradu, onda je Novogodišnji Central Dance Event žurka na kojoj morate biti u „najluđoj noći“! Lineup ne može biti bolji – pored Kamrana Sadeghija, u Novogodišnjoj noći sa vama će biti i moćna domaća četvorka u sastavu Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević & Vladimir Dragaš. A reprizu dočeka Beograđani će provesti uz sjajnog Ernana Katanja!
Sudeći po žurkama koje nas čekaju u Magacinu Depo na dočeku Nove godine i reprizi – klupska 2016. godina imaće više nego dobar start. Novogodišnja noć doneće magičnu fuziju odlične muzike i scenskih efekata, a rejveri mogu da očekuju ništa manje nego spektakl. Hedlajner u Novogodišnjoj noći biće Kamran Sadeghi, američki DJ, producent i umetnik u kombinovanju elemenata klupskog „svetog trojstva“: muzike, akustike i rasvete. Zajedno sa Nastićem, Milosavljevićem, Milićevićem i Dragašem, Sadeghi će nas povesti na magično putovanje iz stare u novu godinu, kroz harmoniju zvuka i ritma – a posle dužeg vremena Nastić i Milićević „vrteće“ back2back. Samo dan kasnije, na reprizi Nove godine u Magacinu Depo nastupiće argentinski DJ mag Hernan Cattaneo! Katanjo je jedan od omiljenih DJ-eva stanovnika naše prestonice. Svaki njegov gig Beograđani dugo pamte i prepričavaju, a za ovaj nastup uvek se traži karta više. Baš takav slučaj bio je u februaru ove godine kada je Katanjo gostovao u Beogradu, a priliku da ponovo osete ovo neverovatno klupsko iskustvo naši klaberi imaće već prvog dana nove 2016. godine u Magacinu Depo. Zajedno sa Katanjom nastupiće predstavnik „stare škole“ DJ Aćim, sjajni crnogorski DJ i producent Audiostorm, kao i „prva dama“ beogradskog klabinga Lea Dobričić.
Ulaznice za ova dva spektakla nalaze se u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa – regularna pojedinačna karta za Doček košta 1.200 dinara, dok je cena VIP ulaznice 1.600 dinara; regularna pojedinačna karta za Reprizu košta 1.400 dinara, a cena VIP karte za Reprizu iznosi 1.800 dinara. Naravno, u prodaji su i kompleti – komplet regularna karta za Doček i Reprizu košta 2.300 dinara, a cena komplet VIP ulaznice za oba eventa iznosi 3.100 dinara.

Povezana vest:  Pevačica Vesta Vilijams pronađena mrtva