zeljko arena 11122015 009

Željko Joksimović priredio spektakl za pamćenje u Kombank areni

Jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora Željko Joksimović održao je večeras spektakulan koncert koji će Beograđani dugo pamtiti! Pred prepunom arenom u kojoj je bilo više od 20.000 gledalca Željko je nizao najveće hitove, a koncert je počeo pesmom „Nisam te zbog lepote voleo“, velikim hitom sa najnovijeg albuma.

zeljko arena 11122015 012
Više od dva i po sata Željko je držao publiku na nogama, a na oduševljenje njegovih fanova ređali su se hitovi kao što su „Zvezda“, „Lane moje“, „Devojka sa polja zelenih“.
-Hvala, Beograde! Posle osam godina opet smo zajedno u areni. Biće ovo pravi spektakl, da li ste spremni – poručio je Željko na početku nastupa.
Koncert je dostigao tačku ključanja kada je Joksimović izvodio numere „Balkan Bazara“, među kojima su bile „Miljacka“ i „Nesanica“, ali i kasnije kada su se čule „Varnice“, „Ranjena zver“…
Željko je iz minuta u minut oduševljavao publiku svojim umećem na veličanstvenoj bini u Kombank areni kao što je bio momenat kada je pevao svoje evrovizijske hitove: „Lane moje“, „Lejla“ i „Nije ljubav stvar“.
Veliki broj gledalaca je u glas pevao gotovo sve pesme bez obzira na to da li su one sa najnovijeg ili prethodnih albuma.

Povezana vest:  Počinje Šabački letnji festival!

zeljko arena 11122015 013
Joksimović je izašao na bis sa Đuletom Van Gogom, sa kojim je otpevao pesmu „Lud i ponosan“, što je oduševilo fanove.
Željka je na koncertu podržao veliki broj prijatelja i zvanica iz javnog života kao što su Saša Matić, Marina Tucaković, Romana, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Čeda Jovanović, Ivana Selakov, Braja, Kiki Lesendrić, Haris Džinović, Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić i mnogi drugi. Žejku je podršku pružila i supruga Jovana, ćerka Mina, brat Saša sa porodicom, kao i roditelji.
Željko se na kraju koncerta zahvalio celom timu i Vladi Georgijevu koji mu je pozajmio klavir za ovaj koncert.
-Volim vas, vidimo se ponovo. Budite zdrav i srećni! Srećna vam Nova godina i vidimo se u Sava centru 24.decembra! – poručio je na kraju nastupa Željko koji je završio koncert pesmom „Nerado“.

Povezana vest:  Bijonse i Džej-Zi od ćerkinog imena Blu Ajvi će napraviti zaštićeni brend

zeljko arena 11122015 018

PHOTO: Antonio Ahel/ATAIMAGES