4_FOAMFEST

GUARANA FOUM FEST 2012
Svi u penu!

 

Kombank Arena će sutra, 1. septembra biti poprište najvećeg scensko – muzičkog spektakla u jugoistočnoj Evropi. Četvrti po redu Guarana Foum fest startuje u 20 časova nastupom di džej Pantelisa iz Grčke, nakon čijeg nastupa će pred miksetu stati i Kurd Maverik, Aleks Gaudino, Ralf Gud, Arno Kost, Daren Emerson, ali i Milinka Radišić, Pleja i mnogi drugi.
Na tri stejdža nastupiće preko trideset di džejeva, a program će trajati duže od 12 časova.
Penušavi balončići sa ledenih kula će poteći dva sata iza ponoći, a očekuje se da će preko 15 hiljada ljudi uživati u više stotina hiljada hektolitara pene.
Biće ovo jedan od najbolje organizovanih događaja ove vrste u regionu, čemu u prilog ide spektakularna scenografija postavljena u Areni, ali i poslednja reč tehnike kada je ozvučenje u pitanju. Kapije najveće srpske dvorane otvaraju se u 20 časova kada kreće i program festivala.

 

Preko 1500 stranaca dolazi u prestonicu!

 

Na organizaciji četvrtog po redu Guarana Foum festa, poslednjih mesec dana radilo je, u okviru AIESEC programa stručne prakse, 40 studenata iz 30 zemalja. Ovaj multinacionalni tim imao je zadatak da u svojim zemljama predstavi Guarana Foam fest, ali i kulturnu i istorijsku baštinu Beograda i Srbije. Svojim radom uspeli su da na festival dovedu više od 1500 stranaca, među kojima su Španci, Portugalci, Italijani, Poljaci, Nemci…

 

Povezana vest:  Nišville jazz festival - konkurs za volontere