Vibrator u rikverc sa snimanja spota Stereo jezik 2

Ženski bend Vibrator u rikverc ima novi spot za pesmu Stereo jezik

Pančevački ženski bend Vibrator u rikverc je za izdavačku kuću Lampshade media objavio singl „Stereo jezik“ – treći po redu sa novog istoimenog albuma, koji će u narednom periodu biti predstavljen publici kroz sukcesivno objavljivanje singlova.
Spot za „Stereo jezik“ možete pogledati ovde – https://youtu.be/G80vJ4vS4Fg
Iza spota stoji kuća 15 minutes pictures (Nebojša Nenadić i Marjan Vrhovac), izvršni producent je Branislav Radovanović, šminka: Teodora Milutinović, koreografi: Sandra i Stefan Vidović, plesači: Fusion Crew Pančevo, a video je snimljen u Kuglani (BSP) Pančevo.
Pesma „Stereo jezik“ je snimljena u pančevačkom studiju Koka. Pevale su i svirale: Snežana Popović (vokal), Marija Novaković (gitara), Sofija Jovanović (bas), Selena Simić (bubanj), kao gosti se pojavljuju dugogodišnji saradnici benda: Igor Mitić (gitare) i Milan Despotovski (bas). Autor muzike i teksta za „Stereo jezik je Branislav Radovanović, aranžman: Vibrator u rikverc, a produkciju potpisuju Aljoša Malek i Branislav Radovanović.
Spot za „Stereo jezik“ je premijerno prikazan na MTV-ju 14. januara uveče u emisiji Domaćica.
Video je snimljen uz podršku i ko-produkciju „Hajde da virimo“ festivala ženskog stvaralaštva, 15 minutes pictures i Tirkiznog revolvera.
Prvi singl sa novog albuma „Begbede Wonderbra“ je ubrzo nakon objavljivanja došao do broja jedan renomirane liste domaćih pesama Diskomer Radija Studija B, a prethodni „Doris“ je nekoliko nedelja bio na prvom mestu Diskomera. Pesma „Doris“ se inače našla i na kompilaciji „Girls With Guitars“ nezavisne izdavačke kuće Cleopatra Records iz Los Anđelesa na kojoj su predstavljeni bendovi iz celog sveta predvođeni ženama.

Povezana vest:  Chrysta Bell 2. aprila u Jazz kantini Lisabon u Kombank dvorani