Kristina Lalic

Novogodišnji specijal u klubu DOT: Tri dana partijanja uz Kristinu Lalić, Audiostorm, Božu Podunavca, Ikea, Bege Fank i Girl Panic

Puno žurki i isto toliko aftera! Tako bismo opisali Novogodišnji program kluba Dot. Klub na adresi Francuska 6 donosi tri večeri odlične zabave uz nezaobilazne aftere na kojima će se sresti i mimoići pravi gradski klaberi, a lepe vesti stižu i za vlasnike kompleta ulaznica i VIP karata za Central Dance Event.
U Novogodišnjoj večeri Dot je rezervisan za lineup u sastavu: Kristina Lalić, Audiostorm i The Black Box & SWEETtea back2back DJ setovi – Teo Trunk b2b Mr. Chips & Shon b2b Mark Myself. Ovo će biti prilika da se stara godina isprati uz neke od omiljenih DJ setova koje ste u Dotu mogli da slušate tokom 2015. godine, ali i da se čuje nešto novo. Pojedinačne karte za doček u Dotu od sutra se mogu kupiti po ceni od 690 dinara na svim prodajnim mestima Eventima. Na reprizi Nove u Dotu čeka vas niko drugi do Boža Podunavac i to all night long! Jedan od omiljenih beogradskih DJeva u svom prepoznatljivom izdanju uvešće Beograđane u prvo klupsko veče u 2016. godini. Inače, pojedinačne karte za Božin nastup u Dotu u prodaji su od 18.12. samo preko Eventima, po ceni od 400 dinara. A za one kojma je malo jedna žurka, u prodaju će od sutra biti pušteni i kompleti karta za doček i reprizu u Dotu, po promo ceni od 1.000 dinara. Drugi dan Nove godine u Dot donosi Veliku Gradsku Igranku, a publici već poznatom tandemu Ike&Bege Fank ovog puta će se pridružiti sve aktuelnija ženska DJ ekipa Girl Panic i doneti nezaboravan provod.
Ali to nije sve! Lepe vesti stižu i za vlasnike VIP i kompleta ulaznica za doček i reprizu na Central Dance Eventu u Magacinu Depo. Naime – oni koji kupe komplet kartu za trodnevni CDE, kao i VIP kartu ili komplet VIP karata, dobijaju besplatan ulaz posle 4:30 ujutru na bilo koju od 3 novogodišnje žurke u Dotu!
Ne zaboravite da do Nove godine ima još vremena, a ovog petka 18.12. Dot će doneti odličan tehno specijal sa čak 3 b2b seta u jednoj večeri: Neutron b2b Shlitz, Mancha b2b Mark Panic i Nikola 5 b2b Nemanja Koljanić. U subotu 19.12. na programu je 2. rođendan ekipe Rejv Olupine, a ovaj kolektiv najavljuje promenu naziva u Explicit Music, kako će se u budućnosti potpisivati. Sve informacije o pragramu kluba Dot, možete dobiti na broju telefona +381 69 DOT CLUB (+381 69 3682582), a na istom broju možete napraviti i rezervaciju mesta.

Povezana vest:  Tejlor Svift uverena je da je njen novi dečko Konor Kenedi onaj pravi!