SHIX ART GLAVNA SLIKA

Shix Art Band predstavio prvi video singl

Nenad Stojković Shix, jedan od rock gitarista novijeg doba u Srbiji, otvorio je novo poglavlje u svojoj karijeri zvano Shix Art, u okviru koga će predstavljati svoje muzičke i foto kreacije i radove.

„Shix Art je prozor kroz koji možete da zavirite u moje kreativne nemire, a prošlost, sadašnjost i budućnost, videćete kroz moj objektiv i čućete eho univerzuma, kroz moje pesme, akorde i tonove.“, kaže Nenad Stojković Shix.

Povezana vest:  Braća Henson u junu izdaju novi album

Iako od ranije poznat kao gitarista i autor koje je svoje umeće javnosti predstavio kroz bendove Art Diler i Meda Vuk i Sandokan, u okviru Shix Art Band-a ima i ulogu glavnog vokala i autora. Shix-ovo osobno shvatanje muzike može se čuti kroz prvi singl „Volim kad si tu“ koji je upravo objavljen, a koji prati i video spot u realizaciji Igora Mihajlovića Mravca.

Povezana vest:  Veče hitova domaće muzike u X Faktoru!

U realizaciji muzičkih zamisli u okviru Shix Art Bend-a ovom svestranom umetniku, koji je na 48. Gitarijadi u Zaječaru izabran za najboljeg gitaristu, pomažu Srđan Vujatović (bas gitarista) i Nikola Dušmanić (bubnjar), a svoj doprinos na prvom singlu dali su i Atelje Radivojević, Ivan Radosavljević Rale i studio Mr.Sound na čelu sa Markom Veljkovićem Veljom.

„Svako ko je dobronameran, dobrodošao je u svet Shix Art-a. Pokucajte na moj prozor i nebeska vrata, pomolite se da bude mira i ne bude rata, dođite da podelimo mišljenje i da se radujemo razlikama koje će doneti kvalitet i dobronamerne, konstruktivne kritike.“, izjavio je Shix povodom prvog singla.

Povezana vest:  Album sa neobjavljenim pesmama Džimija Hendriksa

Sve informacije vezane za rad ovog umetnika mogu se naći na zvaničnom sajtu www.shixart.com i Facebok stranici www.fb.com/shixart1985.